+lolek Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Am si eu o intrebare banal?? I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Este o intrebare ciudata ca sa zic asa... Dar asta nu depinde de noi... depinde de tine, daca iti place jocul si ai timp sa il joci, merita sa il instalezi, daca nu iti place sau nu ai timp nu merita. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 pai cer asa sfat celor ce a jucat. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Cjb Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 pentru WoW iti trebuie mai mult timp..2-5 ore pe zi cel putin k sa faci lvl repede..si sa faceti ceva cu caracterul..mai greu e pana inveti:P dar merita " N-am, pleacă ! "
Acrono Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pey daca nu ai jucat niciodata, o sa iti ia 2 luni sa il inveti... dupaia devii dependent si nu te mai poti lasa ^^ Telefoane, laptopuri, tablete
+icebird Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Am auzit si eu de dependenta asta si mi-am zis sa incerc,dupa 2 ore m-am plictisit si mi l-am dezinstalat,dupa cateva luni mi-am zis sa mai incerc odata,am jucat 2 zile si m-am saturatsfatul meu: Daca nu stii sa il joci mai bine nu il instala ca te plictisesti repede de el Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Skill Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 Cu totusi ca am votat cam tarziu dar " NU " si-lai instalat deja si numai iese din casa jucanduse wOw. 2005-2007 PGL Romania Y LOVE Adobe PhotoShop2 Bitdefender scan online Skill
+Al3xXys Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 eu zic nu pt ca mi se pare un joc fara rost. Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+St3aLth-CS Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 fara rost why? argumente... baga-l daca iti place sa interactionezi cu oameni si sa devii mai bun... daca vrei doar bataie cauta un SERVER FUN
+Al3xXys Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 1. lvl 225 ? max ? cam cat iti ia sa faci acest level ? 2. pica srv mereu(nu stii niciodata cand pica si cand nu) 3. cel care detine srv da xp prietenilor lasandu-te sa faci lvl singur 4. misiuni grele si mari 5. in jur de 1 an sa stai pe un srv ? lvl mare , experienta , gold si apoi se desfiinteaza srv 6. server normal - plictiseala high xp - aiurea Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Rila Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Decat sa joc wow,pe un server privat de cacao care e super bug-at si pica si da wipe mai bine invat phpu in timpul pe care l-as pierde jucandu-ma. Si asa scot si ceva bani facand un Cms sau altceva. Si ca sa zoci pe original(bilzzard) arunci banii degeaba. Parerea mea! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
+Lus Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 N-am jukt niciodata dar nu prea pare asa de "palpitant"
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now