Jump to content

Question

Posted

Cu puțin timp în urmă, am dezvăluit noul look Admin CP pentru Invision Community 4.5. Accentul a fost pus pe creșterea spațiului de lucru, pe luminarea și modernizarea aspectului.

Cu toate acestea, pentru unii acest aspect nou a fost poate puțin prea luminos, mai ales atunci când setați sistemul de operare pentru a utiliza modul întunecat.

În loc să provoace o creștere a vânzărilor pentru ochelari de soare, am mers mai departe și am implementat un mod întunecat pentru Admin CP.

Puteți să-l setați să funcționeze în linie cu preferința sistemului de operare sau puteți alege să implementați modul de lumină sau întuneric.

Sunt sigur că următoarea întrebare pe care urmează să o puneți este „Hei Ehren, care pare uimitor și acum lucrează la 3 dimineața nu va trezi vecinii când mă conectez la AdminCP, dar puteți face același lucru pentru front-end ?“

Răspunsul scurt la asta este „nu”. Sistemul tematic nu este conceput în prezent pentru a sprijini scheme de culori clare și întunecate, cu toate acestea, piața noastră are o selecție excelentă de teme întunecate pentru a vă îmbunătăți comunitatea.

Sper că vă place această nouă funcție și am vrut doar să vă mulțumesc pentru feedback-ul dvs.; ascultăm!

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Dacă tot preiei o știre care deja ajunge să fie veche cam de o lună, măcar scrie cu propriile tale cuvinte decât să te folosești de google pentru a traduce articolul :)) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.