Jump to content

Recommended Posts

Posted

iPhone SE 2020 a fost lansat la jumatatea lunii aprilie a anului curent, este disponibil pentru precomanda, iar primele recenzii au inceput deja sa apara. Pe scurt, telefonul este un mid range mai mult decat decent, considerat chiar un best buy pentru multe persoane. Detalii in review-urile video de mai jos:

Review de la The Verge:

Va tenteaza achizitionarea acestui model?

• Like 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ce as spune eu cu privire la acest model:

Design - invechit - consider ca se putea mai bine in acelasi form factor insa e clar ca s-a dorit o eficientizare la maxim a costurilor si refolosirea solutiei de la iPhone 8. Nu stiu cat ar fi costat sa vedem un SE2 de 4,7 cu ecran fara bezzel, cu notch mic sau cine stie ce alta solutie "moderna". Daca va avea success SE2 e posibil ca undeva in viitor sa vedem un SE3 cu design "actualizat".
Dimensiune ecarn - poate fi considerat mic fata de "standardele" actuale din industrie unde orice sub 5,5 inchi e considerat minuscul. Cine a apreciat iPhone 7 si iPhone 8 stie ce primeste si la ce sa se astepte.
Camera frontala - este suficient de buna sau preferi avantajele oferite de 11 si 11PRO?
Aceleasi intrebari pentru selfie camera, ecran, baterie, filmare.
5G: conteaza pentru tine sau trebuia sa astepti iPhone 12 care probabil va avea suport pentru 5G. Cat va costa oare iPhone 12? Cat vei tine SE-ul?
Sunt foarte curios cam cate milioane de device-uri trebuie sa vanda Apple ca sa considere SE2 un success si sa mentina ideea unui iPhone mic si in viitor.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• 1 month later...
Posted

Am avut primul SE de care am fost extraordinar de incantat. L-am tinut aproape 2 ani daca nu ma insel, l-am neglijat putin spre final, l-am scapat de atatea ori, rezultatul au fost mici zgarieturi de uzura pe margine care se observau cu greu.

Ca si performante, la vremea aia era top avand in vedere rezolutia pe care mergea. Totusi, mi-a fost putin incomod sa ma obisnuiesc cu ecranul ala mic de pe SE.

De data asta design-ul e relativ invechit, daca la primul SE aveam rezolutia aia mica, sa zicem ca iPhone 6 era un pic mai mare dar nu avea notch si toate tehnologiile de acum.

SE 2 o sa fie greu de vandut dupa parerea mea, dar pare ok.

ECILA.RO gaming network

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.