Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru ca tocmai mi-a venit monitorul dar si pentru ca sunt fan, as vrea sa achizitionez jocul Star Wars Jedi: Fallen Order, insa am o nelamurire. Am citit dar si vazut video-uri in care se recomanda jucarea lui cu un controller. Ba mai mult, chiar dezvoltatorii jocului recomanda un controller la prima rulare a jocului (vedeti imaginea de mai jos). Stiu ca acesta poate fi jucat teoretic cu tastatura si mouse insa as vrea sa stiu, de la utilizatorii care au jucat sau joaca jocul - sper ca sunt printre noi, daca si practic poate fi jucat cu mouse si tastatura. Stiu ca sunt jocuri portate de pe console, create si pentru PC unde e foarte greu sa controlezi personajul prin lupte sau diverse momente, din cauza camerei sau pentru ca ai nevoie de mai multe butoane care nu prea pot fi amplasate confortabil pe tastatura (trebuie sa iti scalambai degetele pentru a le putea apasa pe toate si e destul de dificil pentru ca trebuie sa fi si rapid). Nu as vrea sa il cumpar si sa nu pot sa-l joc, iar controller nu am pentru ca nu ma prea impac cu ele (doar in jocuri de tip Mortal Kombat si Fifa mi se par ok). Asadar, ceva recomandari?

controller.png.ba9e113384a5dca96981c1ff3c211eab.png

Multumesc anticipat!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.