Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună ziuă, numele meu este Andrei, autonumesc "antreprenor" deoarece dețin o mică afacere în domeniul "Fashion".

De aproximativ 3 luni pun la cale un proiect de ticketing events (distribuire bilete evenimente), mai bine zis o platformă online de vânzări bilete la evenimente, festivaluri, show-uri, etc. STIU, mai EXISTĂ câteva platforme care se ocupă cu așa ceva, însă doresc fiu mai inventiv și ies în ochii organizatorilor prin metode noi de marketing, metode ingenioase de livrare, etc.

Sunt în căutare de un partener care se ocupe în totalitate de construcția site-ului și optimizarea acestuia.

Eu voi ocupa de partea de documente, parteneriate, finanțare, proiecte, livrare, etc.

Oferta mea este următoarea: ofer 25% din profitul site-ului precum și alte beneficii.

Profitul site-ului provine din vânzări de bilete, reclame la evenimente, taxa de transport, sistem-ul propriu de verificare bilet (deja existent).

Cerințele sunt următoarele: seriozitate, promtitudine, dedicare.

Persoanele interesate de oferta mea pot contacta aici: tarnauceanuandreicristian@gmail.com

• gaby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.