Jump to content

Question

Posted

Va salut, vin si eu cu o problema si cu o speranta de rezolvare.

Am tot cautat 2 zile la rand pe tot internetul cum as putea rezolva problema in cauza.

De cateva zile tot chat-ul comunitatii apare taiat, block-urile s-au mutat jos in footer si la fel membrii apar taiati.. Ideea este ca nu stiu cum as putea rezolva sau de la ce ar putea fi.. Hook sau app nou nu am adaugat.. Atasat aveti screenshot cu detaliul problemei. Sper sa pot fi ajutat, multumesc!

Stima.

1.png

Untitled.png

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
2 hours ago, growndexxx said:

Va salut, vin si eu cu o problema si cu o speranta de rezolvare.

Am tot cautat 2 zile la rand pe tot internetul cum as putea rezolva problema in cauza.

De cateva zile tot chat-ul comunitatii apare taiat, block-urile s-au mutat jos in footer si la fel membrii apar taiati.. Ideea este ca nu stiu cum as putea rezolva sau de la ce ar putea fi.. Hook sau app nou nu am adaugat.. Atasat aveti screenshot cu detaliul problemei. Sper sa pot fi ajutat, multumesc!

Stima.

1.png

Untitled.png

Închide codul de la grupul banned sau verifică dacă toate grupurile au codurile închise.

• Thanks 1
  • 0
Posted
4 hours ago, COOLPIX said:

Ai facut ceva modificari prin HTML?

Nu..

4 hours ago, Sebastian C. said:

Închide codul de la grupul banned sau verifică dacă toate grupurile au codurile închise.

Multumesc frumos de ajutor, chiar nu mi-a trecut prin cap sa verific grupurile in sine.. Ai avut dreptate de la cel " Banned " era problema...

Am rezolvat, puteti inchide topicul.

Multumesc de ajutor :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.