+Al3xXys Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 cred ca ar trebui sa facem rost de un favicon EX : Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 multumesc de sugestie Al3xXys, dar am deja cateva favicon-uri, singura problema este ca versiunea curenta de forum, nu suporta un favicon (some bugs) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 revin cu o veste buna sa zicem, m-am chinuit putin si pana la urma am scos-o la capat. am reusit sa adaug un favicon forumului Pentru ca browser-ul sa vi-l arate va trebui sa stergeti cookie-urile (cateodata si Temporary Internet Files). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Da am observat foarte bine I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Rila Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 Eu nu am sters nimic si imi merge!!!Multumim pentru efort Gaby! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
gaby Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 pe Firefox, merge, dar pe Internet Explorer, trebuie sa te mai complici putin cu prajiturelele (cookies) Nu aveti pentru ce sa imi multumiti Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Acrono Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Weah... trebuia sa il faci fara cadrul ala negru Telefoane, laptopuri, tablete
gaby Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 mie mi se pare mai ok, cu cadru, pana reusesc sa il fac pe fundal transparent Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted July 11, 2008 Author Report Posted July 11, 2008 cadru negru + fara linia aceea rotunjita iar computerul sa fie pe mijloc (culoarea comp de preferabil alb) parerea mea Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Odata cu schimbarea partiala a design-ului, am schimbat si favicon-ul, pentru a fi in ton cu designul actual. P.S: In caz ca este afisata iconita veche, stergeti cookie-urile, si fisierele temporare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
VicolasPetru Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Gaby da mie nu mi se primeste sa pun favicon la mine pe website <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="/favicon.ico"> Unde trebuie sa-l amplasez ca sa se puna ?
gaby Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Intre etichetele <head></head> in fiecare pagina a site-ului. Codul corect pentru favicon ar trebui sa fie: <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="favicon.ico"> Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
VicolasPetru Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 mersi <link rel="shortcut icon" href="http://vicolaspetru.host22.com/images/favicon.ico" />codul asa ar trebui sa arate Dar orikum mersi pentru tot
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now