Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nvidia incearca sa ia fata AMD cu o noua placa grafica mainstream, GeForce 9800 GTX+, realizata in tehnologie pe 55 nm.

Este vara si se anunta un sezon fierbinte pe piata placilor grafice. Nici nu a lansat bine AMD prima sa placa grafica bazata pe noul nucleu de procesare RV770, ca Nvidia a anuntat un concurent pentru aceasta.

Asigurandu-si o pozitie comoda pe piata placilor grafice de inalta performanta cu noile sale procesoare GTX 200, Nvidia vrea sa contracareze AMD pe segmentul mainstream, unde acesta ofera placi performante la preturi reduse, in orice caz, sub cele de la Nvidia.

Noua placa grafica 9800 GTX+ este in esenta o versiunea overclock-ata a lui 9800 GTX, si realizata in tehnologie pe 55 nm, pentru a stoarce din aceasta mai multa performanta, ceea ce se pare ca si reuseste, confirm primelor review-uri. PC Perspective afirma in review-ul sau ca 9800 GTX+ este peste 9800 GTX in majoritatea testelor, si este usor peste noua placa grafica de la AMD, Radeon 4850.

Ca si caracteristici, 9800 GTX+ are o frecventa de nucleu de 738 MHz, frecventa de shader de 1836 MHz, include 512 MB de memorie GDDR3 la frecventa de 1 GHz si suporta PhysX, CUDA si configuratii SLI si triple-SLI.

Noua placa va fi disponibila de la jumatatea lunii iulie la un pret de referinta cu doar 30 $ mai mare decat Radeon 4850, adica 229 $. Pentru a intensifica competitia, Nvidia a anuntat in acelasi timp ca va reduce pretul lui 9800 GTX de la 269 $ la 199 $.

geforce-9800-gtxplus.jpg

sursa:blitztech.ro

" N-am, pleacă ! "

Posted

care ar fi punctele slabe:)?poti vedea filme,sa te joci,are chat pt cei care au console...si merge pus linux pe el:)...iar tastatura si mouse se pot pune cu ajutoru unui adaptor:).

AssassinsCreedSig2.png
Posted

eu nu am testat linux pe xbox si nush ce poate.programare inveti pe pc si xampp la fel ti pe pc.ii diferenta mare intre o consola next-gen si pc.o sa ma interesez ce poate linux pe o consola si am sa postez.

AssassinsCreedSig2.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.