Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

bPldv4T.png

Salutare, doresc să vă prezint website-ul/comunitatea InvisionFiles..

Ce este InvisionFiles.Com ?
Invision Files este un website unde găsiți toate resursele de care aveți nevoie pentru:
 - Fisiere Web ( Platforme forum [ IPS, phpBB3, myBB, etc...], ecommerce [ WP, Magento & Prestashop ] )
- Fisiere Gaming ( CS 1.6, CS:GO, GTA & DOTA 2 )
Și alte scripturi tip PHP și altele le găsiți la noi!

În momentul de față folosim o temă IPS 4.X creată de PuffySticks și în anumite locuri editată de către noi după bunul plac.

Aștept din partea voastră păreri cu structura și scopul website-ului, și dacă doriți propuneri !

Link: www.invisionfiles.com/forums/

Edited by βđʞσđε

Posted

Majoritatea fișierelor de platforme sunt prealuate de pe alte site-uri ( și nu încerca să mă contrazici că nu prea ai cum să te scoți aici ), deci unde e rostul unui astfel de proiect dacă nici măcar nulled-ul pentru platforme nu vă aparține ? Ai pus numele „invisionfiles” dar tu oferi resurse pentru alte platforme + jocuri ( asta n-ar fi problemă, problemă e numele și ce oferi pe lângă el ). Dacă cauți succesul pe internațional pe o nișă unde deja sunt comunități consacrate o să fii doar o altă comunitate de duzină, sfatul meu e să te reprofilezi pe altă tematică.

• Like 2
Posted

ceea ce oferi ca resurse nu are nicio legătură cu domeniul. dacă tot oferi acelel resurse de GTA, CS și mai știu eu ce, făcei mai bine să alegi alt nume de domeniu și iți deschideai o comunitate și terminai bâlciul. nothing special bruh.

• Like 2
Posted
9 hours ago, Sebastian C. said:

Majoritatea fișierelor de platforme sunt prealuate de pe alte site-uri ( și nu încerca să mă contrazici că nu prea ai cum să te scoți aici ), deci unde e rostul unui astfel de proiect dacă nici măcar nulled-ul pentru platforme nu vă aparține ? Ai pus numele „invisionfiles” dar tu oferi resurse pentru alte platforme + jocuri ( asta n-ar fi problemă, problemă e numele și ce oferi pe lângă el ). Dacă cauți succesul pe internațional pe o nișă unde deja sunt comunități consacrate o să fii doar o altă comunitate de duzină, sfatul meu e să te reprofilezi pe altă tematică.

4 hours ago, DeNyS. said:

ceea ce oferi ca resurse nu are nicio legătură cu domeniul. dacă tot oferi acelel resurse de GTA, CS și mai știu eu ce, făcei mai bine să alegi alt nume de domeniu și iți deschideai o comunitate și terminai bâlciul. nothing special bruh.

Nu prea am înțeles ce are numele domeniului, mic exemplu, invision power board :D ori invision-virus .. 😕 

În fine, pe lângă asta, când m-am gândit la numele domeniului sincer vroiam să fac un website unde să poți găsi orice fișier cătutat , gen antivirusuri, windows, programe, și altele, dar am zis că nu are rost să fac n categori fără să am cine să le modereze.

Oricum vă mulțumesc pentru părerea voastră.

P.S. Sebastian, da, este adevărat că am fișiere preluate de pe altundeva, dar am și fișiere care se găsesc doar la noi, exemplu tema phpBB3, care am achiziționat-o ca să o fac publică doar, și o să mai urmeze teme IPS 4 care nu se găsesc pe internet.

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Observ ca pot sa deschid topic nou  si  atunci  cand nu esti logat, wow... Nu  am mai vazut asaa ceva. -1

10 hours ago, Julianxpp said:

Nu inteleg de ce ti-ai deschide o comunitate pe care sa postezi chestii furate. 

IDEM!

• 2 weeks later...
Posted
On 1/5/2021 at 3:04 AM, Julianxpp said:

Nu inteleg de ce ti-ai deschide o comunitate pe care sa postezi chestii furate. 

In 2021 oricine are acces la alocatie , deci vor exista n comunitati care nu vor cumpara nimic decat sa downloadeze ! El face vizitatori , cu timpul poate o reclama si asa face sa aiba banuti profit pe comunitate in acest an !

Sincer , tema mi se pare super urata ! Majoritatea site urilor care sunt pentru download etc , folosesc teme putin mai usor de lucrat cu ele !

Ceva care nu mi place : beculetele , dai de n ori pana ajungi la finalul forumului si acolo vezi un simplu footer ! Nu crezi ca ar da mai bine daca ti ai prezenta proiectul cu cateva cuvinte?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.