+icebird Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 M-am hotarat sa imi iau un PS3 sa vad cum e,am PS2 da m-am saturat de jocurile 'naspa' pe care le are.Nu sunt hotarat,sa imi iau PS3 sau XBOX360 ?..care e mai 'cool' din toate punctele de vedere? Voi ce recomandati ? Am gasit un topic pe softpedia despre asa ceva dar numai prostii erau prin el .Sunt nehotarat,nu stiu ce sa-mi iau Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+zNowkid Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 si eu am fost nehotarat.dar mi-am luat xbox 360.in primu rand PS3 foloseste BlueRay,iar discurile sunt 40RON in MediaGalaxy...din cate stiu.asa te duci si iei un DVD DL 10RON pt. xbox.dezavantaj la xbox este faptu ca platesti pentru a juca pe net.daca nu te intereseaza asa mult netul...dai in jur de 8.5-9 mil pe un xbox 360 aracade.sau daca mai sunt oferte 7.5 mil.PS3 e destul de scump...15 mil din cate stiu.daca vrei sa modezi consola nu vei putea...doar xbox 360..o poti moda chiar tu cu un tutorial in fata.xbox 360 a avut in ultimul timp probleme cu incalzirea sau nush exact.majoritatea consolelor prezentau dupa anumite ore jucate RROD(RED RINGS OF DEATH)...iar consola nu mai mergea.acum nush...au scos acum din nou pe piata noua consola xbox 360 care are si HDMI...acum nush cu incalzirea...mie nu mi-a facut probleme...nu s-a incazlit niciodata asa tare...si cel mai mult am jucat 3h non-stop.acum depinde si de tine.mie mi-a placut consolele de la Sony...am avut PS2 saptamani...si am si propiul meu PSP.dar ca consola next-gen am ales xbox 360.si sincer am pus mana pe un controller de la PS3...dupa cateva zile de joaca pe xbox 360 si sincer nu prea mi-a placut.era cam enervant .sau daca vrei doar sa te distrezi si nu te intereseaza jocurile astea noi gen GTA IV...vrei ceva fun...incearca Wii.dar ti-am zis ca tu hotarasti.
+St3aLth-CS Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 PS3 ... 1 din cele mai bune motive ...toshiba a renuntat sa mai faca HD-DVD ..asta inseamna ca xbox este pe duca 2. online gaming-ul de la PS3 este gratis...pe langa cel de la xbox 3. grafica este mult mai buna (multi ar spune ca nu... kneel s***ers) xbox nu spun ca nu este o consola buna... dar chiar nu merita mai mult decat un ps3 ----iar WII te plictisesti imediat de el ... wii sports nu's asa funny pe cat se zice gj...acum sper sa ai bani
+zNowkid Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 odata ce pui un DVD-RO pe xbox esti multumit.daca ai de gand sa arunci 40RON pe Bluray sau poate chiar mai multe...nu te opreste nimeni.PS3 se vede mai bine...haha ma faci sa rad.asta era pe vremea cand xboxu nu avea HDMI.acum sunt console cu HDMI si daca vrei voi face o poza sa vezi cum e grafica .netu...ei bine asta ma enerveaza si pe mine.aici n-am ce sa zic.dar nu e o mare avere.decat sa dau 40RON pe un Bluray,mai bine 10RON si 1 luna pe LIVE .
+St3aLth-CS Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 bine bine...eu mi-am zis parerea... oriucm ps3 rocks
+zNowkid Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Stealth sa imi spui si mie daca deti un PS3.deci 53rg1u tu alegi .daca vrei sa economisesti bani si vrei sa joci jocuri backup iati xbox 360.daca vrei Blueray si ai bani pt. fiecare joc care apare si il vrei neaparat iati PS3.
Acrono Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Ramane la alegerea ta. Xbox: + grafica super buna (pe ala nou) - online cu plata (eu zic ca e mai frumos online) PS3: + online gratis - e mai scump... Depinde ce iti place si ce varsta ai... Eu cand eram mai mic am avut un Wii, si pot sa spun ca ii simt lipsa... Telefoane, laptopuri, tablete
+icebird Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Deci sincer sa iti spun stealth am gasit pe net o poza in care se facea diferenta la grafica dintre ps3 si xbox si pot spune ca xbox era cu mult in fata la ps3,si nu am degand sa dau 1 milion pe un joc pentru ps3,iar daca se va ajunge sa se poata moda nu o sa imi cumpar unitate de scris bluray cu nu stiu cate sute de dolari.Pe net nu o sa ma joc,eu vreau sa ma pot juca toate jocurile noi aparute care nu apar neaparat si pe PC.Deci raman pe xbox 360 .Mersi de sfaturi Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+zNowkid Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 asa am zis si eu...ca nu voi folosi netu pe xbox.dar nu ma pot abtine .cand iti iei consola ne anunti .
+icebird Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Prima oara tre` sa fac rost de bani deci cine are nevoie de servicii web profesionale PM me Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Acrono Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Prima oara tre` sa fac rost de bani deci cine are nevoie de servicii web profesionale PM me ← Ia-ti ma WII... cat am plans eu dupa jocul ala ... Off: daca vrei poti sa iti prezinte oferta la mine pe forum Telefoane, laptopuri, tablete
+zNowkid Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 oricum va apare curand motion controller pt xbox 360 si ps3 .deci va fi la fel de distractiv ca pe wii.
+icebird Posted June 28, 2008 Author Report Posted June 28, 2008 Pe PS3 exista deja Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+St3aLth-CS Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 da ma i-ati ce vrei ..mi-am spus parerea oricum "CE AI VAZUT TU PE NET" sunt multe aiureli..baga lumea la filtre sa strice pozele pt ps3..... i-ati xbox daca iti place mai mult..dar cand nu vor mai face aia dvd sa te vad.... ps3 rocks rapidule si furiosule ...sa sti ca nu am un ps3...dar asta nu ma face sa nu stiu cum arata si ce poate... Depinde ce iti place si ce varsta ai... Eu cand eram mai mic am avut un Wii, si pot sa spun ca ii simt lipsa... smile.gif WII a aparut acum 2 ani ...cat esti de mare acum...sau cat erai de mic atunci
+zNowkid Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 auzi altadata scrie calm nu cu nervi ca te contrazic eu.ai vzt si tu ps3 nici o zi si poti vb liber.nu mi-a placut niciodata xbox sau alte console.am jucat mult timp pe ps1,ps2 si psp(nu ca ar insemna asa mult in ce discutam acum).mi-am luat xbox in urma spuselor de mai sus.si sincer e destul de kalumea.meniu are multe optiuni la fel si cu xbox live.doar ca se plateste multiplayeru.si chiar merita banii.si chiar n-am inteles ce dvduri sa nu mai scoata???xboxu daca va avea blueray va fi exact ca hd-dvd.se va cumpara separat.alta data fi hotarat sa vb doar cand ai jucat destul timp macar pe una din console,nu ca ai vazut in magazin sau nush unde.
+St3aLth-CS Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 pai ca xbox sa fie pe BLU-RAY fa trebuie consola refacuta... acum am inteles de ce tii atat de mult de XBOX...ca ai si tu una...cand compari 2 console sau orice altceva trebuie sa fii neutru.... poate ai facut o greseala cand ai luat si tu tii cu aia a ta.. nu zic ca XBOX e o consola proasta...pentru ca chiar nu e ...dar eu zic ca ps3 e mai reusit ...en cetera gata nu ma mai intereseaza acest subiect... si chiar nu caut cearta cu tine...
+zNowkid Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 ma faci sa rad.eu zic una tu zici alta,PS3 fanboy ce esti.altceva nu stiti sa spuneti.am jucat pe ambele console atat iti zic.si nu trebuie modificata consola pt blueray.asa cum a fost cu hd-dvd asa va fi si cu blueray,asta fiind un zvon.daca vor scoate asa ceva pt xbox 360,ps3 va fi istorie.
+St3aLth-CS Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 "nu trebuie modificata consola pt blueray" ) wow o sa bagi un BLU-RAY si o sa mearga nu ? ... ) ....ce tare atunci poate bag un blu-ray si in calculatoru meu si poate chiar merge sa il ard doh
+icebird Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 Avand in vedere ca PS3 e in concurenta cu XBOX 360 clar ca cei de la XBOX vor face si ei ceva mai 'smecheros'.Anyway,o sa mai astept un timp pana fac si rost de bani si pana o sa-mi dau seama care merita cu adevarat.Am fost la MediaGalaxy si m-am jucat pe PS3,vreau sa spun ca nu am fost prea incantat,singura chestie care m-a incantat a fost controllerul,in rest the same thing as PS2,cat despre XBOX,are alte controlere,alta calitate a imaginii,etc.Sper ca nu o sa starnesc cearta .In fond cei ce au aceeasi intrebare ca mine o sa vina de pe Google aici si o sa vada parerile deci chiar nu cred ca merita sa va certati Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+St3aLth-CS Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 acest topic sa transformat intr-un topic foarte populat pe alte forum.. vreu de acum in colo sa nu mai aibe legatura cu ce vrei tu sa iti iei... ce spui tu acolo ca PS3 este ca PS2 este total gresit... ps3 a bagat sixaxis pe care ps2 nu il avea... iar jocurile , grafica sunt total schimbate fatza de ps2 ..nuj ce ti sa parut tie la fel... si de ce PS3 e in concurenta cu XBOX si nu invers ? .... ma rog... si in legatura cu grafica... mi se pare o prostie... toata lumea vrea jocuri cu graifca normala...si cu story mare... daca stau sa ma gandesc majoritate jocurile care apar acum au grafica SUPERDUPER WOW si il termin in minim 2 zile ...
+St3aLth-CS Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 I-ati xbox 360 ...si cand ti se va bloca la jocuri gen GoW ....sa nu faci topicuri .. de ce se blocheaza.... poate o sa citesti nijte review despre procesoarele ps3 ...si iti vei face o idee ca daca iti iei un xbox acum peste 1 2 ani vei regreta... dar ce stiu eu... parerea mea e ca atucni cand vei faec rost de bani daca vei face ... sa iei sa citesti cateva forum-uri de specialitate ....si vei ajunge la concluzia mea... dar inca odata ce stiu eu...
+zNowkid Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Stealth meriti un warn pt double-post.esti paralel in lumea consolelor.nici nu ai citit ce am scris mai sus.crezi ca ps3 nu are probleme?deja devi enervant cu ps3u tau.nici nu ai asa ceva si esti tare in gura.topicu asta nu isi are rostu.53rg1u poti sa iti iei ce vrei tu,ce crezi ca iti place. si sa nu uit...tu crezi ca se baga unitatea blueray in xbox?n-ai inteles nik Stealth. crezi ca ps3 ii consola perfecta?are si ps3u probleme.si ia fi atent.cat mai dai in + sa iti pui filmele pe blueray-uri?BD-RW ii de la 8-9mil in sus si discurile blueray in MediaGalaxy is 40RON + consola 15mil .deci cheltui peste 20mil ca scrie Sony pe consola.
gaby Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Primul post al acestui topic cere ajutor in alegerea unei console dintre PS3 si xbox360, am urmarit acest topic si posturile din el de cand a fost creat pana acum, am zis ca nu are rost sa intervin, dar vad ca deja se deviaza mult. sergiu, a inteles care sunt parerile si ce are fiecare consola pro si contra, asa ca alegerea ramane numai a lui. nu are rost sa insiram 1000 de topicuri in contradictoriu, ps3 e mai bun, ba nu xbox360 e mai bun, gresit, fiecare are partile ei pozitive si negative, si fiecare are parerea lui despre o consola anume, deci va rog terminati cu aceste mici certuri... nu vad rostul. Multumesc Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 1 word : N-AI CU CINE .... hmm sunt vreo 4 ... n-ai cu cine !!!!!
gaby Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 Gresesti, si te rog nu ii mai jigni pe cei din jur. face parte din regulamentul forumului si din regulile bunului simt. Fiecare e normal sa isi sustina ideiile, si bineintele ca daca eu sunt fan PS2 si vi tu si imi zici ca PSP e mai bun, eu o sa sustin ca PS2 e mai bun, chiar daca e mai prost, sau poate chiar e mai bun. Un forum pentru a creste si pentru a fi ok, are nevoie de membrii care sa se inteleaga intre ei, si chiar poate sa se imprieteneasca, deci va rog faceti pace... Topicul va fi inchis, daca mai are cineva vreo nelamurire cu consolele, va rog deschideti un topic nou. Acum si fast si stealth, ganditi-va putin, ce castigati daca va certati ? suprematie ? ba de loc, nimeni nu este mai presus aici, nici moderatorul nici administratorii nici editorii nici membrii obisnuiti, toti vrem sa fim egali, doar ca cei cu functii mai mari decat membrii obisnuiti, au acele functii pentru ca sunt sau mi-au parut de incredere, sunt activi, si au anumite responsabilitati in plus, pe care un membru obisnuit nu le are. Sper sa intelegeti ce am vrut sa subliniez in postul acesta si sa nu o luati ca pe o gargara (bla bla bla). Eu zic ca e mult mai bine sa intelgem, fara jigniri si insulte prostesti. Inca odata va multumesc, si sper sa nu se mai repete. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts