+Juliano Dillon Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Salut, PCT! Astept si eu o parere la urmatoarele modele de template-uri pentru platforma IPS Mockups Alpha Speedster iN.iTiATE The Supersonic FULL PREVIEW: Alpha Speedster iN.iTiATE The Supersonic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuciaNNN. Posted January 23, 2021 Report Share Posted January 23, 2021 Imi place super sonic Quote Filme: Click. Contact: Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Juliano Dillon Posted January 23, 2021 Author Report Share Posted January 23, 2021 45 minutes ago, A.k.a said: Imi place super sonic Apreciez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+dOc MFX Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 In primul rand vreau sa pun intrebarea " De unde sunt inspirate? " In al 2-lea rand temele sunt formate doar din imagini, ai nevoie de o optimizare majora atat de desktop cat si pe mobil pentru ca pentru un user cu internet slab forumul nu o sa incarce niciodata acele imagini la timp si o sa ai probleme. Temele arata foarte ok, stilul polonezilor dar cu toti clientii cu care am vorbit pana acum prefera teme normale ( spre ex alpha speedster ) restul sunt prea futuristice pentru gaming, la noi in romania temele de genu pe forumuri nu rezista.Inclusiv comunitatea laleagane a ales un design minimalist dar in acelasi timp modern. Quote WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Juliano Dillon Posted January 24, 2021 Author Report Share Posted January 24, 2021 4 hours ago, dOc MFX said: In primul rand vreau sa pun intrebarea " De unde sunt inspirate? " In al 2-lea rand temele sunt formate doar din imagini, ai nevoie de o optimizare majora atat de desktop cat si pe mobil pentru ca pentru un user cu internet slab forumul nu o sa incarce niciodata acele imagini la timp si o sa ai probleme. Temele arata foarte ok, stilul polonezilor dar cu toti clientii cu care am vorbit pana acum prefera teme normale ( spre ex alpha speedster ) restul sunt prea futuristice pentru gaming, la noi in romania temele de genu pe forumuri nu rezista.Inclusiv comunitatea laleagane a ales un design minimalist dar in acelasi timp modern. In general ma inspir de pe dribbble / behance sau din diferite jocuri pentru meniuri sau butoane. Vad design-uri pentru diferite chestii si ma gandesc "design-ul asta l-as putea folosi la categorii" asta ar fi un exemplu. Sunt formate doar din imagini deoarece am hotarat ca nu mai merita sa le codez si sa fac un demo live, e o pierdere de timp, daca le cumpara cineva le codez direct acolo. Asta e stilul care imi place mie, romanilor nu le place stilul asta pentru ca e mai "scump" decat unul minimalist si romanii vor mult, frumos si ieftin, ceea ce nu merge. Asta ar fi si motivul pentru care eu nu lucrez cu romani, decat daca ma cauta unul serios care intelege preturile, ca nu pot sa cer 30 de euro pe o tema de genul. Pe langa treaba cu inspirarea de pe dribbble / behance, tema Supersonic este inspirata total din jocul Rocket League, asta la meniul, butoane, hover etc, ca design au fost idei proprii care mi-au venit in timp, niciodata nu termin o lucrare intr-o zi, prefer sa stau mai mult pe ea pentru idei bune. Mersi frumos de parere. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+-coLd- Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 sunt superb de frumoase ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Juliano Dillon Posted January 26, 2021 Author Report Share Posted January 26, 2021 16 hours ago, -coLd- said: sunt superb de frumoase ! Multumesc frumos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts