gaby Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Odata ce a fost schimbat hosting-ul, vedeti vreo diferenta in incarcarea forumului ? Se incarca mai rapid ? ; Mai greu ? sau nu observati nici o diferenta ? Mie unul, mi se pare ca forumul se incarca mai rapid Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 si mie mi se pare ca se incarca mai rapid , dar cred ca imi merge mie mai bine netul Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
+Nameless Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 mda...mie mi se incarca mult mai rpd;) GJ echipa PCT!
Tavicu Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Serverul pe care este hostat este in bucuresti ... dasta se datoreaza viteza ... Sa nu uitam sa multumim firmei Smart-Hosting si vi recomand cu caldura!
+lolek Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Intradevar parca se observa o schimbare:-? Am crezut ca este de la net. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Rila Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Parca se simte putin! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now