Jump to content
  • 0

Problema social icons

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 2/22/2021 at 11:57 PM, (c) MrN said:

Salut,am o problema,orice tema as pune,nu apare social icons,este activat tot..doar ca nu apare pe forum,stie cineva de ce? Multumesc

Daca ai platforma cracked, e posibil sa fie principalul factor. Mai ales daca respectivele nu apar nici pe tema default. Totusi, poti face tu o alternativa a acestora cu cateva linii de cod.

• 0
Posted
2 hours ago, (c) MrN said:

Poti fi mai explicit te rog ? Ce trebuie sa fac :D chiar daca pun coduri etc..tot nu apar.

Poti folosi font awesome icons ca o alternativa, cauta pe google. O sa gasesti mai multe detalii.

• 0
Posted
On 3/27/2021 at 2:48 AM, Juliano Dillon said:

Ti-am explicat si in PM-ul pe care mi l-ai trimis acum ceva timp, majoritatea designerilor IPS scot template-ul "socialIcons", automat nu-ti apar pentru ca nu sunt afisate in tema, 

Depinde, majoritatea care-s postate-n magazinul oficial vin cu opțiunea activa, restul care-s făcute doar pentru un client anume nu prea le mai au doarece rămâne la alegerea clientului, bine, acum, dacă el ia teme editate pe bază de deflection sau alte exemple care rămân în istorie ca fiind „the most easy to edit”, dacă-s nu la zi cu update-urile platformei, nu le vor afișa până nu face el muncă manuală.

Ca și opțiune provizorie, IPS deja îți oferă o serie de „social icons” din platformă în sine, le găsești în „General Configuration”, n-are tot ce ți-ai dorii dar îți oferă câteva, acum depinde, dacă folosești un nulled vai de el, nu va merge nici pe ăla.

b2Lqlj3.png

• Like 1
  • 0
Posted
2 hours ago, Sebastian C. said:

Depinde, majoritatea care-s postate-n magazinul oficial vin cu opțiunea activa, restul care-s făcute doar pentru un client anume nu prea le mai au doarece rămâne la alegerea clientului, bine, acum, dacă el ia teme editate pe bază de deflection sau alte exemple care rămân în istorie ca fiind „the most easy to edit”, dacă-s nu la zi cu update-urile platformei, nu le vor afișa până nu face el muncă manuală.

Ca și opțiune provizorie, IPS deja îți oferă o serie de „social icons” din platformă în sine, le găsești în „General Configuration”, n-are tot ce ți-ai dorii dar îți oferă câteva, acum depinde, dacă folosești un nulled vai de el, nu va merge nici pe ăla.

Corect, cele din marketplace de obicei au optiunea activa, dar cele custom made pentru un singur client in general nu vin, pentru ca multi designeri prefera sa le modifice ei, sa le faca custom, sa le mute etc., eu personal asta fac si daca el a luat o tema rip de pe alta comunitate e normal sa nu mai apara.

• Like 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.