+th3#afk Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Salut , Detin site ul www.gamelife.ro si as dori sa schimb si eu tema , caut o tema de gaming , putin intunecata , sa fie pe 3 coloane , cu pret pana la 50 $ . Vreau sa nu aiba probleme cu nici o aplicatie , gen members country , members shop , downloads , sa poata fi editata usor : fara prostii editate din language ca la tema axen de pe market ! Plata paypal ! @dOc MFX daca ai ceva teme astept un reply ! Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+dOc MFX Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 5 hours ago, th3#afk said: Salut , Detin site ul www.gamelife.ro si as dori sa schimb si eu tema , caut o tema de gaming , putin intunecata , sa fie pe 3 coloane , cu pret pana la 50 $ . Vreau sa nu aiba probleme cu nici o aplicatie , gen members country , members shop , downloads , sa poata fi editata usor : fara prostii editate din language ca la tema axen de pe market ! Plata paypal ! @dOc MFX daca ai ceva teme astept un reply ! Salut nu detin teme in acest moment ( nevandute ) , lucrez la ceva dar inca nu este gata, lasa un mesaj pe discord : dOc#3798 si discutam! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
+-coLd- Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 are @Julianxpp niste teme frumoase ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
+th3#afk Posted February 25, 2021 Author Report Share Posted February 25, 2021 si pe marketplace daca ai ceva mai frumos poti sa mi dai link si cumpar de acolo ! Ceva cat de cat ok ! Nu folosesc discord ! Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Juliano Dillon Posted February 26, 2021 Report Share Posted February 26, 2021 3 hours ago, -coLd- said: are @Julianxpp niste teme frumoase ! Mersi frumos de mention! 3 hours ago, th3#afk said: si pe marketplace daca ai ceva mai frumos poti sa mi dai link si cumpar de acolo ! Ceva cat de cat ok ! Nu folosesc discord ! Trage un ochi aici daca te intereseaza si discutam mai multe in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+dOc MFX Posted February 26, 2021 Report Share Posted February 26, 2021 18 hours ago, th3#afk said: si pe marketplace daca ai ceva mai frumos poti sa mi dai link si cumpar de acolo ! Ceva cat de cat ok ! Nu folosesc discord ! ti-am dat mesaj! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
+th3#afk Posted June 4, 2021 Author Report Share Posted June 4, 2021 Mai aveti ceva tema de vanzare ? Doc se pare ca e prea ocupat in ultimul timp ( 4 luni sa astepti , e ceva ) ! Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein www.gamelife.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+dOc MFX Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 1 hour ago, th3#afk said: Mai aveti ceva tema de vanzare ? Doc se pare ca e prea ocupat in ultimul timp ( 4 luni sa astepti , e ceva ) ! Acel proiect ce a fost trimis catre tine nu are o prioritate foarte mare, fiind o tema cu vanzare multipla catre market.Daca era un proiect personal, erai cu siguranta de mult timp cu o tema pe forum.Imi cer scuze pentru asta.Nu am avut timp nici macar de a mai aduce imbunatatiri temelor actuale de pe market.Las reply-ul acesta pentru ca nu doresc ca lumea sa inteleaga lucruri gresite! WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Juliano Dillon Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 On 6/4/2021 at 2:27 PM, th3#afk said: Mai aveti ceva tema de vanzare ? Doc se pare ca e prea ocupat in ultimul timp ( 4 luni sa astepti , e ceva ) ! Daca mai esti interesat de tema, da-mi add pe steam [https://steamcommunity.com/id/juldillon/] si iti facem si tie ceva frumos. Eu am deja 2 sketch-uri, dar daca nu-ti plac, nu-i problema, iti pot face unul personal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts