Jump to content

Cumpar tema IPB 4.5

th3#afk

Recommended Posts

Salut ,

Detin site ul www.gamelife.ro si as dori sa schimb si eu tema , caut o tema de gaming , putin intunecata , sa fie pe 3 coloane , cu pret pana la 50 $ . 

Vreau sa nu aiba probleme cu nici o aplicatie , gen members country , members shop , downloads , sa poata fi editata usor : fara prostii  editate din language ca la tema axen de pe market !

Plata paypal ! @dOc MFX daca ai ceva teme astept un reply !

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

5 hours ago, th3#afk said:

Salut ,

Detin site ul www.gamelife.ro si as dori sa schimb si eu tema , caut o tema de gaming , putin intunecata , sa fie pe 3 coloane , cu pret pana la 50 $ . 

Vreau sa nu aiba probleme cu nici o aplicatie , gen members country , members shop , downloads , sa poata fi editata usor : fara prostii  editate din language ca la tema axen de pe market !

Plata paypal ! @dOc MFX daca ai ceva teme astept un reply !

Salut nu detin teme in acest moment ( nevandute ) , lucrez la ceva dar inca nu este gata, lasa un mesaj pe discord : dOc#3798 si discutam!

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

si pe marketplace daca ai ceva mai frumos poti sa mi dai link si cumpar de acolo ! Ceva cat de cat ok !

Nu folosesc discord !

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

3 hours ago, -coLd- said:

are @Julianxpp niste teme frumoase ! 

Mersi frumos de mention!

3 hours ago, th3#afk said:

si pe marketplace daca ai ceva mai frumos poti sa mi dai link si cumpar de acolo ! Ceva cat de cat ok !

Nu folosesc discord !

Trage un ochi aici daca te intereseaza si discutam mai multe in privat.

• 3 months later...

Mai aveti ceva tema de vanzare ? Doc se pare ca e prea ocupat in ultimul timp ( 4 luni sa astepti , e ceva ) !

www.gamelife.ro

1 hour ago, th3#afk said:

Mai aveti ceva tema de vanzare ? Doc se pare ca e prea ocupat in ultimul timp ( 4 luni sa astepti , e ceva ) !

Acel proiect ce a fost trimis catre tine nu are o prioritate foarte mare, fiind o tema cu vanzare multipla catre market.Daca era un proiect personal, erai cu siguranta de mult timp cu o tema pe forum.Imi cer scuze pentru asta.Nu am avut timp nici macar de a mai aduce imbunatatiri temelor actuale de pe market.Las reply-ul acesta pentru ca nu doresc ca lumea sa inteleaga lucruri gresite!

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

• gaby changed the title to Cumpar tema IPB 4.5
On 6/4/2021 at 2:27 PM, th3#afk said:

Daca mai esti interesat de tema, da-mi add pe steam [https://steamcommunity.com/id/juldillon/] si iti facem si tie ceva frumos. Eu am deja 2 sketch-uri, dar daca nu-ti plac, nu-i problema, iti pot face unul personal.

• Like 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.