Jump to content
  • 0

Problema ipsHovercard on forums

Question

Posted

Salut ! Intampin o problema cu Hovercard-ul in main index (forums), cand tin mouse-ul pe un profil imi apare eroarea urmatoare:

hERAVWF.png

In topic view apare cum trebuie:

tv8Of3l.png

Am incercat sa-i dau de cap, dar nu gasesc eroarea. Ma poate ajuta cineva ? @Julianxpp @dOc MFX

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
16 minutes ago, nanelu said:

Nu functioneaza nici pe tema default, din cate observ..

Poti sa-mi lasi in privat un cont cu acces pe tema si link de la forum? Nu iti garantez ca o sa iti rezolv problema, dar pot incerca.

• Like 1

• 0
Posted (edited)
11 minutes ago, Julianxpp said:

Vad ca in poza problema e in widget-ul Who's Online, se intampla asta si cand ai cursor-ul pe avatare in categorii, alte widget-uri, userbar etc?

Da, se intampla pe toata pagina principala.

97Snzma.png

Fuhmzl2.png

Daca spre exemplu intru pe categoria "A Test Forum", imi functioneaza.

Edited by nanelu
  • 0
Posted (edited)
4 minutes ago, Julianxpp said:

Ai incercat sa modifici template-ul cumva? Schimband sau adaugand o variabila? Inainte functiona?

Am inceput tema de la cea default IPS, functiona. Dar nu-mi amintesc sa fi modificat cumva hovercard-ul.

Edited by nanelu
  • 0
Posted
Just now, nanelu said:

Am inceput tema de la ceal default IPS, functiona. Dar nu-mi amintesc sa fi modificat cumva hovercard-ul.

Incearca sa modifici inapoi pana cand descoperi de unde a plecat problema, poate fi din mai multe motive.

• 0
Posted
7 minutes ago, Julianxpp said:

Incearca sa modifici inapoi pana cand descoperi de unde a plecat problema, poate fi din mai multe motive.

Nu functioneaza nici pe tema default, din cate observ..

• 0
Posted
8 hours ago, dOc MFX said:

Problema am intalnit-o la clientii cu licenta nulled, deoarece sunt prea modificate si apar errori si buguri.Nu cred ca tine de template!

Exact asta este problema. Daca intru pe http://website imi merge. Daca ma mut pe ssl (HTTPS) apare eroarea asta. Am aflat motivul, multumesc pt raspuns.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.