Jump to content
  • 0

Problema ipsHovercard on forums


nanelu

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Posted (edited)
11 minutes ago, Julianxpp said:

Vad ca in poza problema e in widget-ul Who's Online, se intampla asta si cand ai cursor-ul pe avatare in categorii, alte widget-uri, userbar etc?

Da, se intampla pe toata pagina principala.

 

97Snzma.png

 

Fuhmzl2.png

 

Daca spre exemplu intru pe categoria "A Test Forum", imi functioneaza.

Edited by nanelu
Link to comment
Share on other sites

  • 0
Posted (edited)
4 minutes ago, Julianxpp said:

Ai incercat sa modifici template-ul cumva? Schimband sau adaugand o variabila? Inainte functiona?

Am inceput tema de la cea default IPS, functiona. Dar nu-mi amintesc sa fi modificat cumva hovercard-ul.

Edited by nanelu
Link to comment
Share on other sites

  • 0
8 hours ago, dOc MFX said:

Problema am intalnit-o la clientii cu licenta nulled, deoarece sunt prea modificate si apar errori si buguri.Nu cred ca tine de template!

 

Exact asta este problema. Daca intru pe http://website imi merge. Daca ma mut pe ssl (HTTPS) apare eroarea asta. Am aflat motivul, multumesc pt raspuns.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.