Jump to content
 • 0

Nu merge codul image banners in descriere


Question

Am facut upgrade la versiunea IPS 4.5  de curand si pe aceasta versiune nu imi merge sa arate SERVER IMAGE BANNERS in descriere

Ca doar am pus codul forum care cere si nu stiu de ce nu imi merge pe versiunea asta 4.5 si pe 4.4 imi mergea si arata cu codul acela.

Poze: Cu rosu am cenzurat ca sa nu fac reclama.

9wMort8.png

WmCmdyJ.png

8lad01J.png

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Bun ca sa nu mai deschid alt topic vreau sa stiu cum fac sa mearga titlul categorie  colorat ca am incercat tutorialul din ambele topicuri de mai jos si nu imi functioneaza si  altele nu mai gasesc in search google si  gasesc versiuni mai vechi de ipb 3.4 si alea nu sunt bune pentru ips 4.5

1

http://invision-virus.com/forum/index.php/topic/14558-change-the-color-of-a-forum-category/  am instalat si pluginul acela de culori dar nu mai merge

 

2

 

CSS DIN TOPIC 2 AM INCERCAT SI TOPIC 1

.ipbsubforum {
  background: #69a6fb;
  background: -webkit-linear-gradient(to right, #373B44, #4286f4);
  background: linear-gradient(to right, #2f71ca, #67a4f9);
  background-clip: border-box;
  -webkit-background-clip: text;
  -webkit-text-fill-color: transparent;
  font-weight: bold !important;
}

Am copiat css din imaginea de la forumul acesta.

6qPXjZo.png

si am pus in custom.css  asta

[data-forumid="22"] div li:nth-child(1) a {
    background: #69a6fb;
    background: -webkit-linear-gradient(to right, #373B44, #4286f4);
    background: linear-gradient(to right, #2f71ca, #67a4f9);
    background-clip: border-box;
    -webkit-background-clip: text;
    -webkit-text-fill-color: transparent;
    font-weight: bold !important;
}

si nu functioneaza 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Juliano Dillon
   Ai deschis o comunitate de gaming si vrei sa pasesti cu dreptul in aceasta industrie printr-un design unic si contemporan? Sau pur si simplu vrei sa schimbi aspectul forumului tau cu ceva mai modern, bazat pe gaming? Mai jos iti voi afisa o oferta foarte greu de refuzat.
   Eu, Juliano Dillon, impreuna cu Yacine Trissa, CROSS cum il stiu prietenii, am dezvoltat o tema IPS bazata pe un concept creat acum ceva timp de niste autori polonezi (conceptul nu a primit niciodata viata, nici macar un script). Warzone, cum am denumit noi tema, este baza pe jocul Call Of Duty cu acelasi nume si este alegerea potrivita pentru un forum de gaming modern.
   Cum a fost scriptata tema si ce va putem spune despre ea?
   Scriptarea temei a fost inceputa pe data de 29.11.2020 deci intreaga scriptare a temei a durat aproximativ 2 saptamani. Am folosit 2 tipuri de navigatie ( verticala & orizontala ) bazate pe rezolutia dispozitivului utilizat. Este inclusa o sectiune ce permite afisarea a maxim 4 proiecte tip-card ce tine locul classicului BANNER. Am adaptat design-ul acolo unde s-a putut la ceva mai modern si in acelasi timp unic. Am optimizat aplicatiile disponibile. Am oferit o atentie speciala pe partea de responsive datorita tuturor feature-urilor adaugate. De ce este tema atat de speciala?
   Meniul vertical ( navigatia ) are integrate sistemele de PM (Private Messages) si Report Center ce se modifica odata cu accesarea site-ului pe un dispozitiv cu o rezolutie foarte mica. Navigatia verticala poate sustine de altfel pana la 9 tab-uri si un numar nelimitat de link-uri si categorii pentru fiecare tab. Meniul userului a fost modificat, astfel incat in userMenu vor exista doar 2 link-uri pentru profil si sign-out, restul fiind mutate in navigatie in cadrul tab-ului Settings. Categoriile au primit un aspect minimalist fiind afisate doar informatiile necesare pentru navigarea userului. Header-ul profilului a fost modificat comparativ fata de cel default oferit de Invision Community. A fost modificat panelul autorului din topic folosind un design diferit pentru o interpretare mult mai placuta. Am creat special pentru acest template un sistem de LEVEL / RANK-URI / EXPERIENTA ce poate fi vizibil in userBar, topicuri si pe profil. Tema include coperte si avatare speciale in functie de rank, precum si evidentierea postarilor in functie de culoarea rankului. Ce va oferim odata cu achizitionarea temei noastre?
   Support gratuit timp de 6 luni. Logo, bannere, coperte si avatare incluse. Configurarea navigatiilor este inclusa, la fel si modificarea lor chiar si in afara perioadei de support. Modificarea temei pentru diferite sezone ( iarna, halloween, etc ) nu percepe o plata diferita, indiferent de perioada de support. Sistemul de level & rank-uri
   Cum am spus si mai sus tema are integrat un sistem de level & rank-uri creat de mine bazat pe activitatea userilor. Odata cu schimbarea rank-ului user-ul va primi ( daca nu are deja setat unul manual ) un avatar custom ce va fi afisat doar in topicuri. Experienta este reprezentata atat in cifre ( ex: 125xp ), cat si printr-un progress bar care se modifica cu fiecare punct de experienta si se reseteaza automat la trecerea in alt rank. Momentan exista doar 6 rank-uri ( enumar: Newbie, Pro, Witcher, Warrior, Rebel, Legend ), dar pe viitor se pot adauga mai multe fara perceperea unei alte plati. Rank-ul Legend are evidentiate posturile printr-o coperta pe langa evidentierea bazata pe rank. Cum se poate achizitiona tema si ce pachete pot alege?
   Tema poate fi achizitionata doar prin intermediul PayPal. Aceasta poate fi cumparata de la mine, Juliano Dillon, sau Yacine Trissa. Puteti alege unul dintre urmatoarele pachete afisate mai jos. Odata achizitionata tema nu va mai fi disponibila pentru un alt doilea cumparator ramanand unica pentru primul client. Daca cumparati prin intermediul acestui topic, avand in vedere ca navighez de ceva timp pe PCT, va exista o reducere de 10 euro.     
    
   Metode de plata

   Screenshot-uri cu tema:
   Index page

   Topic post

   Profile header

   Pentru alte servicii in domeniul design va rog sa folositi urmatoarele metode de contact:
   Private message: http://pctroubleshooting.ro/profile/40703-julianxpp/ Steam [Juliano Dillon]: https://steamcommunity.com/id/juldillon/ Steam [Yacine Trissa]: https://steamcommunity.com/id/crsssssssssssss Instagram [Juliano Dillon]: https://www.instagram.com/iulianalexander__/ Instagram [Yacine Trissa]: https://www.instagram.com/iamiacine
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.