Jump to content

Recommended Posts

Posted

Server pe windows - public:

Multi cei care au cate-un server foarte bine facut nu au oameni. Este un mare pacat pentru ei ca inteleg ca poate chiar s-au chinuit.

Pentru a prevenii erorile care au legatura cu swds.dll bagati fisierele de mai jos peste serverul vostru:

Pentru (INVALID CD KEY): Downloadati aceasta arhiva:

Link 1: :link:

Link 2: :link:

Ii dati extract in HLDS , unde aveti instalat serverul.

Pentru (VALVE VALIDATION REJECT):

Intrati in folderul unde aveti instalat serverul apoi in cstrike si deschideti fisierul server.cfg

Aici modificati sv_lan 1 cu sv_lan 0 !

Deci in server.cfg vom avea sv_lan 0

Cum sa ne facem serverul public:

Downloadati fisierul swds.dll de mai jos:

Link 1: :link:

Link 2: :link:

Dupa ce l-ati downloadat il bagati unde aveti voi instalat serverul, peste cel pe care il aveti deja (overwrite).

Asteptati cam 5-10 minute si o sa vedeti ca o sa va intre ceva oameni. Cu trecerea timpului o sa fie full.

*Respectati ordinea instalarii fisierelor ca sa va mearga. Daca incepeti direct cu swds.dll nu o sa va mearga. Incepeti cu pasul INVALID CD KEY, APOI VALVE VALIDATION REJECT, APOI swds.dll !!!

*Tineti minte , metoda care am precizat-o eu este doar pentru serverele pe WINDOWS - NON *STEAM (majoritatea aveti asa)

*Metoda nu este buna pentru LINUX - STEAM sau mai stiu eu ce

*Consecinte: Prin metoda aceasta serverul v-a aparea la internet dar pentru cei care folosesc modul adminmod vor aparea diferite erori. Doua ar fi: apar admini din senin, nu recunoaste adminii. V-as sugera sa bagati modul AMXMODX deoarece este mult mai complex, gasiti mai multe pluginuri fun si este mult mai bun + ca s-a lucrat si mai mult la el.

Server pe linux - public:

Downloadati Engine LINUX Internet: :link:

* O dezarhivati unde aveti instalat serverul in folderul principal!

* Intrati in server.cfg din cstrike si setati sv_lan 1. Daca nu merge, doar in cazul acela puneti sv_lan 0

* Asteptati cam 10-20 de min si o sa vedeti ca incet incet o sa se populeze.

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.