Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft a anuntat recent ca urmeaza sa inceteze suportul pentru browser-ul Internet Explorer din 15 iunie 2022. Era o masura normala de cand cu aparitia Microsoft Edge, Internet Explorer-ul fiind inca pastrat in Windows doar pentru ca anumite aplicatii nu functionau decat in acest browser. In scurt timp insa, Edge va prelua toate modulele Internet Explorer-ului pentru a rezolva problemele de incompatibilitate cu aplicatiile web invechite, iar acestea se vor gasi intr-un nou mod "IE mode". Acest mod de compatibilitate va fi oferit pana in 2029.

Totodata, companiile care folosesc versiunea LTSC (Long-Term Servicing Channel) a Windows 10 nu vor fi afectate de abandonarea IE.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pentru unii utilizatori IE a fost doar un browser folosit pentru a descarca un altul, insa pentru cei care au prins internetul pe la inceputuri IE poate fi considerat un prieten 😊. Pe vremea cand am avut pentru prima oara acces la internet nu aveam de ales intre ce browser sa folosesc.

• Like 1

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Eu am fost Fan IE   , multi din generatia mai noua cand vedeau pe ce umblu ziceau ca ei nu stiu ce e ala :)))

ii puneam sa lucreze pe pagini de IE  , nu stiau nimic :))

ce vremuri ... 

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.