Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut , doresc sa fac un upgrade la RAM

eu am 4 sloturi Dual channel

2 sloturi sunt ocupate cu 16 gb ram 3000mhz 

eu doresc sa mai adaug alte 2 placute de 32gb dar pe 3200mhz , credeti ca afecteaza cu ceva ? ( parerea mea e ca ar functiona la 3000mhz , sper sa nu gresesc  ) 

Posted

Salut, se face o medie intre ramii de 3200 si cei de 3000 si vor lua o frecventa mai mica, tu poti seta manual sa vezi cum iti merge daca ele nu se duc in frecventele respective deja, din bios.

Problema ce am intalnit-o la pc-ul meu, este ca aveam freeze-uri fiind memoriile de frecvente diferite, si din 16 am ramas doar cu 8.

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

Posted
49 minutes ago, dOc MFX said:

Salut, se face o medie intre ramii de 3200 si cei de 3000 si vor lua o frecventa mai mica, tu poti seta manual sa vezi cum iti merge daca ele nu se duc in frecventele respective deja, din bios.

Problema ce am intalnit-o la pc-ul meu, este ca aveam freeze-uri fiind memoriile de frecvente diferite, si din 16 am ramas doar cu 8.

oh ciudat , atunci o sa incerc sa caut pe 3000mhz 

• 2 months later...
Posted

Nu stiu daca ai rezolvat de cand ai postat initial, dar NU se amesteca placutele RAM. Cauta placute de la acelasi producator, cu aceleasi specificatii. La fel si cu voltajul.

In teorie, ele functioneaza si daca le amesteci, dar dai procesorul peste cap, mai ales daca folosesti AMD - sunt foarte pretentioase cand vine vorba de RAM si de frecvente.

• Like 1
  • gaby changed the title to Pareri placute RAM frecvente diferite

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.