AndreyKGB Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Salut am si eo un laptop Toshiba...bla bla ...l-am cumparat din frantza mi-a dat win vista cu "licentza" cred si vreau sa imi pun xp dar la setup mi se opreste cand sa dau install si spune ca nu a detectat nici 1 HDD ... ceva indicii avetzi ??
gaby Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 s-ar putea ca pe laptop-ul tau sa nu se poata instala XP, am inteles ca cei de la Accer au adoptat acest sistem, nu se poate instala alt Windows decat Vista. Mare Tampenie. daca incerci sa bagi Vista, tot asa iti zice ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 toate laptopurile noi au vista preinstalat.ca sa pui xp trebuie sa dai disable in bios la SATA.dar nu pune windows xp inainte de a avea driverele potrivite.mai nou,producatorii nu mai scot drivere pt xp la laptopuri.daca mai ai probleme posteaza aici .
+icebird Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Problema ta (cu rezolvare) : aici. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Takamatsu Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Toshiba ce model Tecra - a8-s5 , Satellite, Sattelite Pro ? Daca dezactivezi SATA laptopul uleaza in modul de emulatie IDE deci nu va mai avea aceeasi viteza. Tot ce trebuie sa faci e sa te uiti pe spate ce model ai, iei driverii de sata-ahci si ii incorporezi in cd de instalare cu nLite un program si iti va vedea hdd, daca ai toti driverii , ii incluzi incluzi in cd si iti va vedea toate componentele. e-mail me pt alte intrebari.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now