Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se fac doua saptamani de cand primesc zilnic notificari/erori pe telefon cum ca "Actualizarea modelului Ok Google nu s-a descarcat". Mentionez ca nu am descarcat nicio aplicatie in ultima vreme, am facut doar actualizari, de aceea tind sa cred ca este o problema de la una din actualizari sau poate un conflict intre aplicatii? Nu stiu insa exact despre care este vorba, asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi. Asa cum am spus a trecut ceva timp si notificarea/eroarea persista...

Acelasi mesaj imi apare si pe o tableta cu Android, dar si pe un alt telefon (tot cu Android, dar versiune mai veche), deci am tras concluzia ca nu este o problema punctuala ci una generala.

Primeste cineva de pe aici aceasta notificare? Ati gasit sau stiti vreo rezolvare?

OkGoogle.png

Multumesc!

• Haha 1
  • Upvote 1

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Primesc si eu notificarea prin care sunt informat ca modelul Ok Google nu s-a descarcat, pe vreo 3 dispozitive. De asemenea cunosc mai multe persoane care s-au plans de acest lucru.

Aplicatia care returneaza acest mesaj este Google Assistant.

Un workaround temporar ar fi dezactivarea notificarilor din Setari -> Google -> Setari pentru aplicatiile Google -> Cautare -> Asistent si voce -> Notificari -> Notificari -> debifezi afisarea notificarilor din cadrul asistentului.

Altfel, ar mai fi dezinstalarea actualizarilor pentru aplicatia Google.
Ar trebui totusi sa se rezolve in viitorul apropiat printr-un nou update...

• Thanks 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.