Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,am un desktop i7 6700,16gb ddr3,Ati RX570,ssd m2 intel 512gb si de cateva zile imi face probleme in sensul ca in timp ce sunt pe youtube,office,etc la un moment dat se blocheaza mouse-ul iar dupa 4-5sec intra si monitorul in stand-by si cam atat...dau restart si o iau de la capat.Aveam o sursa Corsair de 550w de vreo 5 ani si am considerat ca ar fi cauza.Am luat azi un Gigabyte de 650w si dupa vreo 30min de utilizare a facut lafel.Astept pareri.

Multumesc.

Posted

Cand ai curatat-o mai temeinic ultima oara? Ce ai putea incerca e sa desfaci complet unitatea si sa o cureti + schimbat pasta termoconductoare de la procesor, poate si la placa video, doar daca te pricepi.

Vezi ca sursele de la gigabyte nu sunt prea stralucite. Este o anumita serie care daca se arde, iti arde si restul de componente. Mai exact ce model ai cumparat?

Mai bine o returnezi daca nu au trecut 30 de zile de cand ai cumparat-o, si ai putea opta pentru Seasonic.

Ce model de placa de baza ai?

• gaby changed the title to Probleme pc desktop: blocare si stand by

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.