+robotboy Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Mi-am cumparat un mouse wireless Asus ROG Strix Impact II pentru desktop, si acesta are buton de On/Off. Totodata am observat ca daca nu este folosit timp de 3 minute (intervalul se poate modifica din soft-ul Armoury Crate) intra in stand by. Nelamurirea mea este daca atunci cand inchid PC-ul ar trebui sa inchid si mouse-ul sau nu? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Folosesc acelasi mouse. Mouse-ul intra in Sleep Mode daca mouse-ul nu este folosit cat si atunci cand stingi PC-ul. Nu este nevoie sa-l stingi, consumul de baterie este minim in sleep mode. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted February 8, 2022 Author Report Posted February 8, 2022 Tu mi-ai recomandat mouse-ul . Am inteles, multumesc! Si totusi, daca mouse-ul nu ar intra in sleep mode (daca voi avea un model care nu va face asta), ar trebui inchis? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 Daca nu ar intra in Sleep Mode/Stand by si ar ramane cu led-urile aprinse, eventual si cautand semnal, atunci da, ai putea sa-l inchizi pentru a nu irosi bateria. Totusi nu cred ca mai sunt astfel de mouse-uri in zilele noastre, eu la cele pe care le-am incercat sau folosit am vazut setarea de sleep. 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now