+robotboy Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Mi-am cumparat un mouse wireless Asus ROG Strix Impact II pentru desktop, si acesta are buton de On/Off. Totodata am observat ca daca nu este folosit timp de 3 minute (intervalul se poate modifica din soft-ul Armoury Crate) intra in stand by. Nelamurirea mea este daca atunci cand inchid PC-ul ar trebui sa inchid si mouse-ul sau nu? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Folosesc acelasi mouse. Mouse-ul intra in Sleep Mode daca mouse-ul nu este folosit cat si atunci cand stingi PC-ul. Nu este nevoie sa-l stingi, consumul de baterie este minim in sleep mode. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted February 8, 2022 Author Report Share Posted February 8, 2022 Tu mi-ai recomandat mouse-ul . Am inteles, multumesc! Si totusi, daca mouse-ul nu ar intra in sleep mode (daca voi avea un model care nu va face asta), ar trebui inchis? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 8, 2022 Report Share Posted February 8, 2022 Daca nu ar intra in Sleep Mode/Stand by si ar ramane cu led-urile aprinse, eventual si cautand semnal, atunci da, ai putea sa-l inchizi pentru a nu irosi bateria. Totusi nu cred ca mai sunt astfel de mouse-uri in zilele noastre, eu la cele pe care le-am incercat sau folosit am vazut setarea de sleep. 1 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts