Jump to content

Caut redactori site tech


Marian97

Recommended Posts

Salut,

Din 2019, administrez GEEKI, site pe care îl puteţi vedea şi din prima pagină a acestui forum la "We Recommend" cu textul Ştiri it, în prezent suntem o echipă de 3 redactori, eu fiind cel mai activ şi mi-ar mai prinde bine un ajutor de la cineva care ar dorii să scrie contra cost, desigur, ştiri it, tutoriale, chiar review-uri pentru că primim produse pentru testări (dar le înapoiem).

În trecut am avut site-ul betit.ro, am mai postat pentru el pe aici cerere pentru redactori, am avut ocazia să colaborez până la finalul proiectului cu oameni ce şi-au făcut treaba excepţional şi pe calea aceasta doresc să le mulţumesc, totuşi acel proiect nu mai este al meu. Asta ca o scurtă paranteză, pentru a intra în detaliile aşteptărilor mele.

1. Doresc ca articolele să fie scrise de către redactor fără copy+paşte, înţeleg termenul de inspiraţie, e normal, nu suntem inventatori de ştiri, dar acestea trebuie reproduse în mod original atunci când sunt preluate de pe site-uri româneşti.

2. Redactorul să cunoască platforma Wordpress pentru că de acolo va publica articolele.

3. Să aibă minim 15 ani.

4. Să fie dispus să posteze aproape zilnic, exceptând sâmbătă şi duminică, atunci voi lucra doar eu.

5. Articolul de tip news să aibă minim 200 de cuvinte.

6. Numărul de articole zilnice să fie între 2 şi 5, la alegerea editorului.

Cele de mai sus sunt pentru un redactor aşa zis "full time", dar dacă mai sunt doritori care nu ştiu cât timp liber au şi doresc să scrie ocazional pe site, 1/2/3 articole pe săptămână, mă pot contacta de asemenea.

Pentru contact mă găsiţi pe acest forum, pe wapp la 0762318888, marian97c@gmail.com său contact@geeki.ro.

Mulţumesc frumos, o seară bună!

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.