Jump to content

Marian97

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marian97

 • Rank
  User Nou
 • Birthday 11/04/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.betit.ro/
 • Yahoo
  maryan_c1997
 • Skype
  maryan.c97

Profile Information

 • OS
  Windows (10)
 • Location
  Romania > Constanta > Chirnogeni
 • Interests
  Îmbogăţirea cunoştinţelor iT dar şi să îi ajut pe alţi cu cea ce ştiu eu.

Recent Profile Visitors

1,786 profile views
 1. Salut, Am nevoie de un designer pentru un site, un site foarte serios de iT, avem nevoie de un designer căruia în fiecare lună îi vom da de lucru câte puţin. Modalitatea de alegere a designerului. Site-ul meu este BetiT (search Google, nu vreau să mă probleme pe acest forum) Şi pentru a alege designerul site-ului am să vă rog să postaţi câte o creaţi în photoshop cu un cover facebook pentru site-ul BetiT. Logo site, în caz de vă trebuie: https://www.betit.ro/wp-content/uploads/2015/12/Betit-_Transparent-Background_-01-01.png Nu este neapărat să folosiţi acest logo, vreau să faceţi strict cu vr
 2. Salut vreau să cumpăr reclama pentru un site iT. Cerinţe: - Cei interesaţi să posteze aici înainte de PM, altfel nu răspund. - Site-ul să aibă minim 5 - 6 luni. - Preţul să nu fie mai mare de 3/5 euro paypal. - Poate fi şi forum dar să fie ceva legat de iT/gaming. - Site-ul să fie de ninsa iT/gaming. Cu alte detalii vă pot ajuta mai jos, postaţi.
 3. Ok, multumesc, am sa schimb Home Page ca cel Beta.
 4. Ce aduce nou aceasta comunitate? Pariez ca mai mult de 2 - 3 luni nu va rezista fara sa aduce ceva nou, ceva de afara. Zilnic apar comunitati ca ciupercile dupa ploaie.
 5. Mersi pentru raspuns, chiar am venit cu cateva modificari la Beta, poti sa verifici sa imi mai spui o parere?
 6. Salut, Am un site al cărui HomePage, este cam vechi şi se pare că poate fi puţin modificat printr-o actualizare foarte bună a temei. Aş vrea să îmi spuneţi care dintre aceste două pagini vi se par mai atrăgătoare. 1. http://www.betit.ro/ 2. http://www.betit.ro/beta/ Vă rog să lăsaţi la comentarii care dintre cele două vi se par mai atrăgătoare şi dacă se poate şi motivul pentru care pagina pe care aţi ales-o vi se pare atrăgătoare. Dacă aveţi sugestii pentru pagina "Beta" vă rog spuneţi tot la comentarii, vrem să facem un site pe placul tuturor, iar această comunitate reprezintă un mare ajutor
 7. *UP! Văd că nimeni nu mai postează pe aici, îmi pare rău că postez a doua oară, dar cred că să cam pierdut din popularitatea subiectului aşa că cu mi de scuze pentru moderatori, fac acest UP, acesta va fi şi ultimul, pentru că dacă nimeni nu mai postează aici am să vă rog să închideţi acest topic în 2 - 3 zile, pentru că am să caut şi în altă parte o oportunitate de colaborare şi dacă voi găsi ceva, va fi şi anunţ aici şi va fi o confuzie. Vă mulţumesc.
 8. Un print, ceva? Update: Este ceva de genul? http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/195515d1327780110-pointer-show-location-ctrl-key-enable-disable-ctrl.png Update 2: Daca da, vezi rezolvarea la Larry
 9. Cum zici tu dar eu ma refeream la antivirus premium.
 10. Dacă dai un ban, de ce să nu ai tot tacâmul?
 11. Bun asa, si peste 6 luni va aparea iar o campanie ca aceasta, deci daca esti putin destept ai antivirus premium gratuit.
 12. Voi trece la Windows 10, s-a făcut prea mult tam tam, vreau să văd dacă e ceva de capul lui, până acum nu am testat de cât o versiune veche la Tehnical Preview, dar apoi nimic pentru a nu strica "surpriza". Apropo, citeam zilele astea pe un site de iT din România, cică Cortana nu va fi disponibil şi pentru romanii. Asta deoarece Cortana nu ar fi "bună" pe limba romană. Dar sper că totul să fie doar un zvon.
 13. guest post-urile, sunt gratuite atâta timp cât au scopul doar de a informa fără a avea vre-un interes publicitar. În schimb dacă vrei advertorial scris de tine, este cu plată, însă nu vreau să schimbăm subiectul aici, vreau să vorbim de cea ce mă interesează acum. Te rog trimite mesaj la contact@betit.ro, pentru orice fel de negociere. Mulţumesc pentru interes.
 14. Salut site-ul meu este www.betit.ro, am o vechime de un an, http://pctroubleshooting.ro/ este "martor" acestui schimb, este un site mult mai mare, mă poate face preş, dacă aş da ţeapă, tu îmi poţi face reclamaţie pe toate forumurile, şi să fi sigur că nu vreau aşa ceva, vreau betit.ro, să fie un site bun. Deci sigur vei primi banii, dacă nu crezi intrăm pe skype într-o conferinţă cu un alt scriitor de pe betit.ro, cu care nu am mai vrut să continui din cauză că el nu avea timp să îmi scrie articole şi nici nu le făcea aşa cum vream eu, nu prea avea experienţa de loc... aşa că a trebuit să mă r
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.