Jump to content

Question

Posted

Salut.

Sunt nou in acest domeniu, am tot cautat pe internet un chatbox, am gasit 1-2 dar cand le adaug pe forum dupa ce le instalez bine inteles imi arata ca nu functioneaza, imi spune ca ca 'aceasta fereastra nu trebuie sa stea aici' sau 'ca trebuie editatat' si nu am ce edituri sa ii fac.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

La edituri se referă la permisiuni, pe care le găsești în ACP->Community-> ChatBox-> Settings. Le configurezi de acolo, după care, în mod normal va trebui să îți meargă.

• 0
Posted
7 hours ago, StrikerM said:

Asta am facut si nu functioneaza, tot imi arata ca nu am permisiunea.

image.thumb.png.7b5e18f453dd2df29490649996b86063.png

Încearcă să instalezi altă versiune, posibil ca versiunea ta să nu fie compatibilă cu versiunea IPS și din aceasta cauză să întâmpini astfel de probleme. Eu am avut problemă cu fundalul chatului. Am instalat altă versiune a aplicației și problema s-a rezolvat singură.

• 0
Posted
On 3/16/2022 at 10:41 PM, StrikerM said:

Am ips 4.6, si nu gasesc pe nicaieri, am instalat 5-6.

Începând cu versiunea 4.5 cei de la IPS au implementat un alt sistem de instalare al aplicațiilor ( menit să stopeze leak-urile și să te oblige să-ți cumperi o licență activă ) de atunci e tot mai greu să găsești o aplicație pentru versiunile recente, cel puțin pentru 4.6 nu prea sunt deloc. 

La permisii îți selectezi grupul și la "who can chat".

• Like 1
  • 0
Posted
On 3/18/2022 at 12:15 PM, Sebastian C. said:

Începând cu versiunea 4.5 cei de la IPS au implementat un alt sistem de instalare al aplicațiilor ( menit să stopeze leak-urile și să te oblige să-ți cumperi o licență activă ) de atunci e tot mai greu să găsești o aplicație pentru versiunile recente, cel puțin pentru 4.6 nu prea sunt deloc. 

La permisii îți selectezi grupul și la "who can chat".

Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.