Jump to content

The Sims 2 Review


gaby

Recommended Posts

thesims2minivi6.jpg

Gen: Simulare

Developer: Maxis

Publisher: Electronic Arts

Anul Aparitiei: 2004

Compatibilitate: PC - Windows XP / Vista

Multiplayer: Nu

Website: thesims.ea.com

Maxis ne incanta inca o data cu un simulator familial, de exceptie, atat din punct de vedere al graficii, sound-ului, cat si imbunatatirilor aduse fata de The Sims 1.

Una dintre imbunatatiri este aceea a obiectivelor pe care fiecare sim doreste sa le atinga. Aceste obiective fac parte din domeniile financiar, romantic, distractii sau stiintific, fiecare obiectiv indeplinit aducand un numar de puncte cu ajutorul carora aveti acces la diferite bonusuri.

Astfel, un sim care are obiective financiare, isi va dori sa aiba lucruri cat mai costisitoare, sa avanseze cat mai rapid in cariera, sau sa se casatoreasca cu un sim bogat. El va alege cariere din domeniul business, sport, medicina sau politic. Genul romantic va fi dornic de cat mai multe intalniri, saruturi, si cat mai multe intalniri … romantice. Cei axati pe science vor avea ca obiective invatatea cator mai multe skilluri, din orice domeniu, sa vada fantome,etc. In functie de experimenta, sau in functie de rezolvarea unor mici puzzle-uri, sim-ul va avansa in cariera mai repede sau mai lent, dar tot asa poate fi retrogradat sau chiar concediat. In functie de avansare in functie, ai parte si de zile libere, aceasta fiind o imbunatatire fata de Sims 1. Obiectivele ce trebuie atinse, care mai de care mai aiurite si prostiile pe care sim-ul le face la serviciu sunt foarte distractive si chiar foarte bine realizate. Sim-ul este un personaj foarte sociabil, astfel ca daca nu vorbeste cu nimeni un timp, devine isteric, si vei avea surpriza sa-ti pice din cer un „social bunny

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.