Jump to content

Rezolvare pentru cursorul care nu apare in Dota 2

robotboy

Recommended Posts

De ceva timp, atunci cand intru in Dota 2 de cele mai multe ori imi dispare cursorul din joc. Din ce am gasit pe internet am observat ca li se intampla in special celor cu placi video de la Nvidia. Alti spun ca este de la proaspatul suport pentru controllere adaugat de Valve in Dota 2.

Sunt mai multe posibile rezolvari disponibile, printre care Disable Steam Input din setarile Dota 2 -> Controller sau diferite setari prin Nvidia Control Panel/actualizarea driver-ului, etc. Niciuna nu a functionat pentru mine.

Am reusit totusi sa gasesc un workaround prin care cursorul imi revine in joc, iata pasii:

• deschid o aplicatie (de obicei browser-ul de Internet);
  • intru in Dota 2 din Steam si in timp ce jocul se lanseaza ma intorc in browser (din taskbar);
  • Dota 2 va rula in background iar cand ma intorc in joc cursorul este prezent.

Pe scurt intreg procesul: deschid browser, deschid Dota 2, ma intorc in browser, apoi ma intorc in Dota 2.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Uite ce am gasit eu, pare sa fie o combinatie intre ce zici tu si Disable Steam Input:

Pasul 1. Deschizi Dota 2 (cursorul nu va aparea);
Pasul 2. Apesi SHIFT+TAB pentru a deschide Steam Overlay;
Pasul 3. In partea dreapta sus, click pe Controller Configuration - se va dechide o fereastra in care ni se spune ca nu avem niciun controller atasat. Acum vom avea 2 ferestre minimizate - una cu Dota2 si una cu STEAM;
Pasul 4. Maximizezi fereastra cu STEAM;
Pasul 5. Accesezi Library -> click dreapta pe Dota2 -> Properties -> Controller -> Disable Steam Input;
Pasul 6. Restartezi jocul si ar trebui sa mearga.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif