Jump to content

Elefant paraseste platforma de afiliere 2Performant

CorinA

Recommended Posts

Utilizatorii platformei de marketing afiliat 2Performant au primit recent o notificare prin care au fost anuntati ca parteneriatul cu Elefant.ro va inceta incepand cu data de 12/09/2022:

Buna ziua,
Programul de afiliere elefant.ro se va inchide incepand cu data de 12 septembrie 2022.
Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania elefant.ro.
Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data de 12/09/2022.
Va multumim

Desi motivul pentru care se va inceta colaborarea nu s-a precizat, conform mesajului unui oficial 2Performant postat pe Facebook, se pare ca este vorba despre o cerere de reducere a comisioanelor pe care Elefant a inaintat-o catre 2Performant, si care nu a fost acceptata:

In termen de 30 de zile programul Elefant in platforma 2Performant se va inchide.
Avand in vedere parteneriatul strans pe care l-am avut timp de aproape 12 ani a fost greu sa luam aceasta decizie, insa nu ne-am putut alinia la noua abordare in afliliere a Elefant.ro.

Noi, ca ecosistem am livrat peste asteptari in acest an catre Elefant.ro, am generat o crestere mult mai mare de 100% YoY, la un cost foarte bun raportat la alte canale de marketing din piata si nu am putut accepta fa fiind justificabila cererea de reducere a comisioanelor din platforma la nivelul solicitat.

Prin 2Performant am creat un mediu colaborativ, unde fiecare este evaluat in functie de performanta, unde cei care genereaza valoare celorlalti sunt remunerati si respectati pentru aportul lor si vom continua sa investim in cresterea acestei comunitati, in acelasi spirit, alaturi de cei care ne impartasesc viziunea.

Isi vor dezvolta oare cei de la Elefant propriul sistem de afiliere? Ramane de vazut.

• Like 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif