+robotboy Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 Revin si eu catre voi cu o intrebare, si anume: dupa cat timp pot sterge un mesaj trimis pe WhatsApp? Eu stiam ca merge sa il sterg doar daca persoana caruia i l-am trimis nu a apucat sa-l citeasca (nu apar cele doua vazuturi cu albastru). Cert este ca m-am trezit mai devreme putin cu niste mesaje ce imi fusesera trimise ieri si pe care le si citisem, sterse (Acest mesaj a fost sters.), si am ramas surprins. S-a schimbat ceva? Cum de a fost posibil? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Solution CorinA Posted August 19, 2022 Solution Report Posted August 19, 2022 Dupa ultimele actualizari ale aplicatiei, un mesaj trimis unei persoane pe WhatsApp sau chiar pe un grup poate fi de acum sters pentru toate lumea in doua zile si jumatate (60 de ore). Pana acum putea fi sters orice mesaj in termen de o ora. P.S: Se pare ca intr-o actualizare viitoare mesajele vor putea fi sterse pentru toata lumea in decurs de 7 zile (https://faq.whatsapp.com/android/chats/how-to-delete-messages/?lang=ro). 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now