CorinA Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 Incepand cu data de 25 august 2022, toti furnizorii de servicii video la cerere (Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime, Voyo, etc.) vor trebui sa plateasca un nou impozit, "taxa Netflix", in valoare de 4%, pentru incasarile obtinute din vanzarea de continut sau abonamente. Sumele acumulate vor ajunge la Centrul National al Cinematografiei, iar 40% din fonduri vor fi directionate catre productiile cinematografice locale. Toti furnizorii vor fi afectati, mai putin cei ce au incasari anuale de pana la 65.000 euro sau audienta de sub 1%. Asa cum probabil va asteptati, aceasta noua taxa va fi inclusa cel mai probabil in preturile abonamentelor, si platite intr-un final de utilizatori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 La taxe si impozite inainte! Nu m-am informat, dar care este totusi motivul invocat cu privire la aceasta noua taxa? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorinA Posted August 22, 2022 Author Report Share Posted August 22, 2022 Necesitatea taxei a fost pusa in contextul incasarilor in scadere la Fondul cinematografic din cauza restrictiilor legate de pandemie si inchiderea salilor de cinematograf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 Ce bine. 0 lei +4% = 0 lei venind din partea mea. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+robotboy Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 Deciiii, nu folosesti niciun serviciu de streaming ? Nimic, nimic? Esti old school (mergi la cinema)? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 La cinema, doar daca filmul este intr-adevar bun, sau tras cu forta de altii. In rest, pirate all the way. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts