Jump to content

Heroes Of Might And Magic 5 Review


gaby

Recommended Posts

394382906051584018771ha9.gif

Puncte pozitive: Grafica impresionanta, multe unitati noi , gameplay de care nu te poti plictisi si o muzica aparte.

Puncte negative: Sincer singurul lucrul negativ poate fi cerintele de sistem dar altceva rau nu am ce sa mentionez.

In primul rand cand pornesti pe primul stagiu te uimeste jocul cu o grafica minunata de care nu prea ai parte in orice joc. Fiecare copac , piatra, cladire , floare este detaliata la maxim. La casutele oamenilor de rand se poate vedea un camp de floarea soarelui care te face sa te simti chiar in mijlocui erei respective. Si locatiile de lupta fie in padure sau in desert te face sa te simti bine si pregatit de lupta. Orasele fiecarei rase sunt personalizate la maxim. Minunate, chiar si sunt full 3D. Fiecare cladire care o construiesti are locul ei aparte si se poate accesa si direct cautand-o sau de pe panelul Quick pentru cei care se grabesc.

968702706051518675148xt4.gif

Muzica este exceptionala. Cea mai frumoasa muzica pana acuma auzita in seria jocului. Oriunde calci pe alt terioriu sau ajungi la alt eveniment muzica se adapteaza perfect. Sunetele din joc sunt ca de obicei bine plasate. Daca treci pe lanaga o ferma se aud vocile animalelor domestice sau cand treci pe langa o mina se aud zgomotele minerilor.

Ca de obicei avem la inceput un erou care este capitanul trupelor. Eroul are si el abilitatile lui care sunt detaliate in mare dar unii spun ca sunt chiar complicate. Eroul nostru poate invata magii si technici noi din oras sau de la anumiti antrenori care se gasesc pretutindeni pe harta.

Eroi comanda soldatii si creaturile aliate. Fiecare soldat sau creatura se poate cumpara din cladirile din orasul principal sau recruta din cladiri neutre de pe harta. De multe ori putem recruta unitati si de pe harta care daca obsearva ca suntem in putere fata de ei nu ne mai ataca si ne ofera alianta. Putem sa-I acceptam sau sa-i atacam dar ii putem lasa sa fuga. Experienta eroului vine din mai multe locuri. Dupa lupte sau de pe harta adunand comori avansam si primim experienta sau cadouri pretioase. Ca in orice serie a jocului comorile pot contine bani sau experienta si noi putem alege doar una. De obicei mai bine alegi experienta ca bani deobicei ai destui. Pe fiecare harta eroul poate avansa doar pana la o limita anume in rang asa ca dupa ce ne spune ca limita a fost ajunsa atunci mai bine acceptam bani sau cadourile.

186450606051565161641id3.gif

Unitatile sunt de nenumarate feluri. Fiecare rasa are genul de unitate unica. In schimb normal ca unitatile pot fi controlate si de eroi de alta rasa dar asta este un pic mai complicat. Fiecare unitate are actiunea proprie unica. Sunt soldati sau magicieni. Si asta este un aspect ca lumea a jocului ca iti da o tona de de lucruri care te tin pe foc si jocul nu devine plictisitor.

Obiectele numite Artifacts sunt cele mai pretioase in joc. Fiecare erou poate fi echipat cu o droaie de obiecte care le da putere mai mare.

499301906051555397488tu2.gif

Cum evoluam, jocul devine tot mai interesant. In sfarsit au implementat modul Campaign. Multi omeni se plangeau ca seriile anterioare erau obositoare pe plan de povesti. Adica incepeai jocul si stateai sa citesti pagini intregi ca sa intelegi unde esti si ce trebuie sa faci. De data asta in schimb avem povestea

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.