Jump to content

Tomb Raider: Legend Review


gaby

Recommended Posts

438672906051142145819dn4.gif

Puncte pozitive: Plin de locuri exotice bine detaliate , o grafica si sunet impresionant , multe abilitati noi care lipseau din seriile precedente.

Puncte negative: Jocul este prea scurt si are cerinte extreme de sistem.

Lara Croft. Cine nu cunoaste acest nume o fi trait intr-o pestera. De ani de zile apar episoade noi cu aceasta eroina splendida care are o slabiciune fata de comoriile ascunse petutindeni pe pamant. De data aceasta insa , in noua poveste, Lara vrea sa afle detalii despre moartea mamei sale, dar pe parcurs povesta va evolua si va avea legatura si cu legenda lui King Arthur si sabia lui vestita.

484260906051128738901ta8.gif

Locatiile din joc , ca de obicei , sunt destul de diverse. Incepand din Ghana ajungem prin Peru , Tokyo si alte locuri vestite. Toate detaliate cat se poate de bine.

Exact ca in episoadele precedente Lara are o acrobatica perfecta care ne va fi de folos pe parcursul jocului. Sarim peste capcane , ne agatam de margini periculoase , impingem cutii pentru a putea inainta sau a ne putea urca undeva si multe alte puzzleuri din pacate nu prea complicate.

Controlul Larei se face prin comboul tastatura+mouse care nu mi se pare prea complicat dar in momentele de lupta devine destul de frustrant. Ma refer la faptul ca, camera se misca uneori aiurea si nu pre putem tinti atat de usor. Propun sa ne facem rost de un joypad.

312202706051181613821mw6.gif

Luptele , care sunt contra diverse animale , oameni si mai tarziu chiar ceva monstrii , nu sunt partea puternica a jocului. Armele nu da fiilingul de putere. O sa avem ocazia de a folosi armele si pentru a putea trece anumite obstacole.

La un moment dat in joc Lara v-a prelua controlul asupra unei motocilete. Desi mie nu mi s-a parut prea interesanta partea aceasta totusi sunt unii oameni la care le place sa mearga cu o viteza mare si sa traga dupa o varietate de inamici care ne urmaresc. Pe langa asta sunt niste faze destul de fain facute unde dupa un anumit dialog va trebui sa reactionam spontan apasand un buton. Sub asta inteleg faptul ca daca nu apasam buton potrivit putem muri spontan.

31921606051163262201pe9.gif

Timpul pentru a termina acest joc nu este extrem de scurt fata de episoadele precendente. Desi exita mai multe nivele de dificultate , puzzleurile nu se schimba ci doar inamicii devin mai puternici. Asa ca ne ramane colectarea obiectelor ascunse.

Asadar in final Tomb Raider Legends este un joc placut mai ales fanilor a seriei. Nu aduce prea multe noutati dar este o continuare demna a precedentilor. Lara este mai sexy ca niciodata si apar si personaje din trecut. Sa inceapa Legenda!

241214806051192480851gb6.gif

Articol preluat de pe: totalgames

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.