CorinA Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Odata cu pierderea sutelor de mii de abonati, Netflix a anuntat ca testeaza (in prima faza in SUA), ca metoda de redresare, un nou abonament, mai ieftin, dar cu reclame. Acesta este programat pentru lansare in luna decembrie a anului curent iar pretul nu a fost inca facut public oficial. Totusi, conform "scaparilor", pretul abonamentului cu reclame se pare ca va fi cuprins intre 7 si 9$ in SUA, iar reclamele vor fi de maxim 4 minute pentru o sesiune de 60 de minute de streaming. @Artanis am inteles ca acum te vei abona abia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted August 30, 2022 Report Share Posted August 30, 2022 Ca sa-ti faci o idee, gandeste-te ca eu blochez reclame pe YouTube ca sa nu mai apara dupa un timp. Sunt mai clasic, tanjesc dupa vremurile in care nu erau reclame incluse in orice. In concluzie, nici 7 dolari nu merita. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbee Posted August 31, 2022 Report Share Posted August 31, 2022 (edited) Nici eu nu sunt adeptul reclamelor peste reclame si din 10 in 10 secunde, mai ales pe YouTube, insa totodata trebuie tinut cont si de munca creatorilor de continut, fie el video, audio, text, imagine, etc.... mi se pare ok sa fie platiti pentru munca lor intr-un fel. De exemplu, ascult o melodie, mi se pare decent sa aibe si o reclama, avand in vedere ca autorul a cheltuit niste bani ca sa o creeze iar eu nu-i cumpar albumul, ci doar o ascult, "gratis". Edited August 31, 2022 by Newbee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts