Jump to content

Rockstar Games: Slack spart, GTA 6 leak-uit!


eternity

Recommended Posts

După cum mulți deja știți, mult așteptatul joc Grand Theft Auto 6 a fost leakuit de către un Hacker a carui vârstă este de numai 16 ani conform unelor surse. Nu numai că minorul a spart slack-ul celor de la Rockstar Games și a leakuit 90 de videoclipuri dintr-o testare pre-alpha a jocului GTA 6 dar a pus mâna și pe sursă jocului Grand Theft Auto 5 și 6.
 
Toate aceste leak-uri au fost postate pe GTAForums (dar topicul original a fost șters) care mai apoi să ajungă pe YouTube & Twitter. Rockstar încearcă să dea strike după strike fiecărui canal care le repostează și probabil să închidă și conturi de Twitter (nu sunt sigur pe partea asta).
 
 
Situația este atât de gravă pentru tânărul "teapotuberhacker" încât până și FBI-ul a pornit o investigație pe acest atac. Acesta continuă însă să spună că va da sursă jocurilor GTA 5 și 6 pe twitter-ul sau.

Cât despre GTA 6, se presupune a fi situat în Vice City, Liberty City si Carcer City (?!) probabil în anii 2010s (nu se știe momentan), dezvoltarea a fost începuta în 2014, iar videoclipurile leakuite sunt probabil filmate prin 2019-2020. Protagoniști sunt Jason și Lucia (deci este adevărat mitul că va există și un caracter de sex feminin că protagonist).
Leak-urile evident le puteți găși pe Twitter, Youtube, Instagram, etc. însă prindeti-le rapid fiindcă Rockstar încearcă din greu să le dea jos.

Voi ce părere aveți despre acest leak? Majoritatea au marcat data leak-ului că fiind una legendara.
  • Like 1

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Rockstar Games: Slack spart, GTA 6 leak-uit!

3 hours ago, Newbee said:

Foarte talentat pustiul, daca a reusit sa faca asta la 16 ani. Cat despre leak, e si bine, e si rau, depinde din ce parte privesti.

Din păcate nu a fost cine știe ce, a fost un dată breach la Uber care le-a permis grupului să găsească un employeer cu aceiași parolă. Se declara totuși că a fost un grup nu doar o persoană, liderul nu se știe ce vârstă are că unii spun 16 alții 18.

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.