Jump to content
  • 0

Question

Posted

Buna ziua!

Am asa o intrebare.

Am o thema custom , as dori sa stiu daca e posibil de realizat asa ceva.

Pentru thema custom am nevoie de mult timp pentru a o aduce la capat pentru vizualizare pe smartphone si tableta.

Ce as dori eu: Cind thema custom va fi validata ca defaul, atunci vizitatorii care vor vizita siteul de pe smartphone sau  tableta sa nu sa le arate thema custom dar automat sa se schimbe pe cea originala Default.

PS: Daca e posibil de asa ceva.

Multumes.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Din câte știu eu nu merge pe IPS fiindcă au deja tema compatibilă pentru telefon (cea default, dacă ai tu una custom spune-i designer-ului că nu și-a făcut treaba cum trebuie). Știam că era pe IPB asta însă au scos-o odată cu IPS-ul.

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 0
Posted
18 hours ago, eternity said:

Din câte știu eu nu merge pe IPS fiindcă au deja tema compatibilă pentru telefon (cea default, dacă ai tu una custom spune-i designer-ului că nu și-a făcut treaba cum trebuie). Știam că era pe IPB asta însă au scos-o odată cu IPS-ul.

A fost pe versiunile de la 3.4.x în jos dar s-a scos pentru a face loc noilor implementări de temă.

În teorie e posibil dacă te folosești de implementări precum cea de color changer sau implementări precum cele de text care dimineața sunt la modul "good morning x" iar pe seară "good evning x".

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.