+lolek Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Salut!Am creeat un campionat de fifa , in momentul de fata este campionat national , vrem ca la al doilea sezon sa facem campionat INTERNATIONAL , dar asta ramane de vazut. PENTRU A INTRA IN FORUM click AICI Ce parerea aveti de design? 100% BY LoLeK Astept pareri , chiar si inscrieri. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Pentru inceput, banner-ul, este mare, mult prea mare, depinde de rezolutiile fiecaruia, insa ai putea sa il faci sa arate altfel. La rezolutia mea 1024x768 arata in felul urmator: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 LoL..sincer?..bataie de joc,inteleg daca te-ai chinuit dar..campionat national la 10 membrii innregistrati ?... nota 2 pentru design si 1 pentru continut ..ce rau is Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+lolek Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 gaby said: Pentru inceput, banner-ul, este mare, mult prea mare, depinde de rezolutiile fiecaruia, insa ai putea sa il faci sa arate altfel. La rezolutia mea 1024x768 arata in felul urmator: ← Gaby ? Nustiu la mine se vede header-ul bine.Adica est epotrivit cu rezolutia. Iar sa ii raspund si lui 53rg1u nustiu cata bataie de joc ar fi dar eu am vrut sa fac din 3 grupe In sezonul 2 vreu sa fac din 4 grupe si vreu tot asa.Si la faza " ce rau is " nu esti rau de loc .Iti exprimi opinia. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
aligaby Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Quote Intrebările puse pe yahoo nu se vor da răspuns. Tu esti certat rau cu limba romana ... Vitrine frigorifice orizontale si verticale de refrigerare si congelare Parchet din lemn masiv exotic
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now