Alecs Andru Posted March 18, 2023 Report Posted March 18, 2023 Salutare dragi colegi. Am redeschis comunitatea sub alta denumire de domeniu. Pareri , pro si contra sunt binevenite. Suntem o comunitate open pentru orice fel de proiect. Mai sunt mici modificari de facut. Platforma IPB versiune 4.7.8 Multumesc, Apasa aici pentru site!
+eternity Posted March 18, 2023 Report Posted March 18, 2023 Să înțeleg că Lorem Ipsum vă reprezinta? Spoiler Bine am venit pe Scuze, nu ai permisiunea pentru asta! Spoiler În rest nimic, design-ul lasă de dorit ca de obicei. Ciudat e că nu v-ați permis o temă că văd că aveți parteneriat (sau sunteți sponsorizati) cu Steam și Dota2 Spoiler @Ștefan A. @Sebastian C. aceștia își au topicurile ascunse ceea ce automat cere logarea pe forum deci mă gândesc că este împotriva la regulament din câte îmi aduc aminte??? steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio most of the time i spent listening to music and produce music.
Alecs Andru Posted March 18, 2023 Author Report Posted March 18, 2023 1 hour ago, eternity said: Să înțeleg că Lorem Ipsum vă reprezinta? Reveal hidden contents Bine am venit pe Scuze, nu ai permisiunea pentru asta! Reveal hidden contents În rest nimic, design-ul lasă de dorit ca de obicei. Ciudat e că nu v-ați permis o temă că văd că aveți parteneriat (sau sunteți sponsorizati) cu Steam și Dota2 Reveal hidden contents @Ștefan A. @Sebastian C. aceștia își au topicurile ascunse ceea ce automat cere logarea pe forum deci mă gândesc că este împotriva la regulament din câte îmi aduc aminte??? Cum am specificat, mai sunt modificari de facut. 1) Lorem Ipsum done. 2) Problema de permisiune,done. 3) Poate mi-a placut tema asta. ( este vorba de o comunitate de gaming, inteleg sarcasmul dvs.) 4) Este strict decizia mea daca ascund sau nu ceva. Nu am venit pentru reclama ci pentru pareri. Daca incalca orice regulament, stergere si gata. 1
Ștefan A. Posted April 2, 2023 Report Posted April 2, 2023 On 3/18/2023 at 3:58 PM, Alecs Andru said: Nu am venit pentru reclama ci pentru pareri. Daca veneai pt pareri lasai poza, nu "click aici sa intri pe forum"; Vrei pareri la o tema luata de pe internet, un logo facut in paint sau pixart https://img.shx.gg/5ZXaL7Btn Daca vrei o tema originala, frumoasa etc, iti recomand https://dopepx.com 1 Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Recommended Posts