Jump to content

Recommended Posts

Posted

Azi cand am intrat sa imi citesc mailurile am fost uimit sa aflu ca yahoo a lansat 2 noi adrese de email.

Adresele sunt @ymail.com and @rocketmail.com

Pentru a va face o noua adresa de email de tip user@ymail.com sau user@rocketmail.com intrati aici

Bafta!

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!

Posted

Stiu de foarte mult de accesata stire :D . Dar nu m-am gandit sa postez si pe forum:(.Mi-am facut e-mail " lolekz@ymail.com " si nu merge sa intru pe mess cu lolekz. Trebuie sa scriu lolekz@ymail.com . Banuiesc ca are cienva lolekz@yahoo.com si daia nu imi da voie sa intru dar imi voi face altfel ;))Poate asa merge.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Poti incerca, apoi sa treci pe aici, sa ne spui daca functioneaza, cu toate ca eu zic, ca tot nu va functiona, astfel se va face diferentierea de celelalte subdomenii.

Cel cu @yahoo.com va ramane standard (nu va fi nevoie sa mai scri ID_name@yahoo.com ci este suficient ID_name) iar celelalte: @ymail.com sau user@rocketmail.com vor trebui scrise complet.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.