Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Salutare,recent am facut un upgrade la IPS 4.x.Sunt curios cum functioneaza aici styles.

Nu este la fel ca pe Ipb cu ipb.styles?De exemplu maintittle si toate chestile nav bar si restul erau in ipb styles.

Acum cum le pot gasi?

Edited by Rengoku

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)
On 11/5/2023 at 1:31 PM, Sebastian C. said:

Luând în calcul că ești complet nou cu această versiune ți-aș recomanda să citești direct documentația lor legată de „theming” unde te poți familiariza cu majoritatea schimbărilor.  https://invisioncommunity.com/4guides/themes-and-customizations/advanced-theming/

K57HW3U.png

M-am uitat în mare parte curiozitatea mea este,acum custom.css este ipb_styles.css?

Edited by Rengoku
  • 0
Posted
22 minutes ago, Sebastian C. said:

Relativ.

Stiu ca n-am voie sa pui 2 intrebari in acelasi topic dar,am incercat userinfopanel postat de tine la o problema si cand il pun in postcontainer dispare tot din topic

• 0
Posted
57 minutes ago, Rengoku said:

Stiu ca n-am voie sa pui 2 intrebari in acelasi topic dar,am incercat userinfopanel postat de tine la o problema si cand il pun in postcontainer dispare tot din topic

Nu stiu daca mai functioneaza dar vezi tu.

Rezultatul ar trb sa fie y8bTDMS.png

p.s: daca il folosesti nu uita sa scoti 68 din

<div class="placeContent">ID: <span class="ml-auto">#{$comment->author()->member_id}68</span></div>

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• 0
Posted
On 11/9/2023 at 3:39 PM, eternity said:

Rezultatul ar trb sa fie y8bTDMS.png

p.s: daca il folosesti nu uita sa scoti 68 din

<div class="placeContent">ID: <span class="ml-auto">#{$comment->author()->member_id}68</span></div>

Codul tău a fost același cu cel descris mai sus? Pentru că al meu a primit rangul bugged și informațiile prea departe la dreapta.

image.png.15f3a0e46da614ebf8f21a141f94a729.png

• 0
Posted
10 hours ago, Osorio1337 said:

Codul tău a fost același cu cel descris mai sus? Pentru că al meu a primit rangul bugged și informațiile prea departe la dreapta.

image.png.15f3a0e46da614ebf8f21a141f94a729.png

Salut, 

On 11/9/2023 at 8:39 PM, eternity said:

Îți arată așa pentru că pe vremea aia nu exista sistemul de Rank.

• Thanks 1
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.