Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu de mult timp am gasit un site special dedicat unui concurs in care se catiga domenii eu , com, net, org, info, biz prin tragere la sorti,tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti zilnic si sa va dati linkul cu refferalul vostru (daca vreti) la prieteni.

Tragerile la sorti au loc a 2 a zi dupa inscrierea in ele.

Daca un prieten invitat de voi joaca si catiga veti castiga si voi automat fara tragere la sorti un domeniu cu una dintre extensiile precizate mai sus.

Pentru a va inscrie nu trebuie decat sa introduceti numele vostru complet si adresa de email,dupa ce dati cilck sa va inscrieti veti fi nevoiti sa intrati pe mail sa cobfirmati,dupa ce ati confirmat trebuie decat sa asteptati pana a 2 a zi.

Succes!!!!

Pentru a va inscrie pe site puteti da click aici(atentie,acest link contine refferalul meu si ma va ajuta si pe mine sa castig un domeniu daca voi castigati)

SAU

Aici linkul original de inscriere,nu trebuie decat sa completati cele 2 casute de sus cu nume si prenume si adresa de email

Pentru a va ridica premiul in caz ca ati castigat,folositi sectiunea contact si contactati adminul care va va indruma!

PREMIILE CHIAR SE DAU!!!

SUCCES!!!

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!

Posted

Si de ce te-ai lasat? :))

Poate pana oi murii castigi odata,stii ca ai castigat un domeniu si ai ce sa lasi mostenire :))

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Posted

Eu am castigat si nu mi-am putut primi premiul din cauza rahatului de site pe care il au,am trimis vreo 10 e-mail-uri si nu mi-au raspuns nici macar la unu.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.