Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna! Am si eu o problema cu webcam-ul. Imi apara o pata mica neagra semitransparenta de fiecare data cand filmez cu ea. As vrea sa stiu si eu de la ce si daca poate fi remediata problema.

Posted

Salut, bun venit pe forum.

In legatura cu problema ta, s-ar putea ca lentila camerei, sa fie murdara, incearca sa o cureti. (atentie nu cu apa, incearca cu spirt, sau o lotiune ce contine alcool, nu in ultimul rand o lotiune speciala)

Daca aceasta metoda nu da roade, incearca sa iei ultimul driver al camerei, daca nici asa nu se vede vreo diferenta, s-ar putea sa fie o defectiune. Inainte sa te duci cu ea la un service, incearca sa o testezi si pe un alt calculator, si vezi daca se intampla la fel, daca da, sigur este o defectiune, si va trebuie sa vizitezi un service, sau sa achizitionezi una noua.

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc pentru sfaturi.

Am pus si o poza in attachment pe un fundal spre alb ca sa se observe. Se vede clar o pata mai mare neagra-semintransparenta si alte cateva colorate.

Cum se face atasarea pozei? Eu nu pot sa vad poza :-?

post-9443-1218132716_thumb.jpg

Posted

e din fabricare problema,nu are cei face,decat sa cumpere alta camera .dc?ptr ca se vede ca nu este pe lentila,posibil i nspatele lentilei dar in camera,deci sa mearga cu ea la service sa io schimbe.

Posted

Senzorul acela din camera aflat in spatele lentilei poate fi curatat?  Parca vad cu ochiu liber o mica particula de praf pe el.

Sigur, ar trebui sa mearga. Dar eu zic sa nu incerci sa faci tu asta... cu toate ca nu este prea greu, dar mai bine mergi la cineva specializat in asa ceva, eventual poate iti mai fura din piese :D (sa stai langa el, ca sa nu se intample asta).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

gabyy :)) la asfel de sfaturi cu exemple de genul "poate iti mai fura din piese" ne dai ,sau ma idegraba dai necunoscatori o incredere sa mearga la service foarte mare.acuma inteleg dc nu intra des lumea pe aici:))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.