Jump to content

Iriver X20 In Romania


Smeagoll

Recommended Posts

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, TrekStor, aduce cel mai nou model de media player Iriver: X20.

Dupa succesul avut cu micutul MP3 player Iriver S10, cei de la Iriver au creat un nou player MP3 cu un design si o functionalitate care nu lasa loc comentariilor.

SKIN ofera in premiera pentru piata din Romania noul Iriver X20 prezentat recent la CES, cel mai important targ de tehnologie din lume.

Iriver X20 este un media player cu ecran de 2.2 inch care suporta atat formate audio cat si video. In plus, acest gadget este multifunctional, are: radio FM, alarma, ceas si reportofon cu codare MP3. Cu un design deosebit, dar fara a face rabat la functionalitate, Iriver X20 are un controler rotativ cu care se poate naviga cu usurinta prin meniu.

Mai mult, bateria reincarcabila dureaza pana la 22 de ore in modul audio si pana la 6 ore in modul video.

Iriver X20 vine in trei variante de 2GB, 4GB si 8GB, fiecare dintre ele avand si un slot pentru card micro SD.

Playerul suporta formatele audio MP3, WMA si OGG, video MPEG4 si WMV, iar ca format de imagine: JPG. In plus, ecranul TFT are o rezolutie de 320x240 pentru a va bucura si de imagini, nu numai de muzica.

Cat despre muzica, nu este obligatoriu sa ascultati la casti pentru ca Iriver X20 vine cu un difuzor stereo incorporat.

Media playerul de la Iriver este livrat cu o aplicatie software, iriver plus 3, care poate fi folosita ca player pe PC, dar si pentru un transfer mai usor de date de pe X20 pe calculator.

In plus, gadget-ul dispune de port USB 2.0, iar transferul datelor se poate face prin sincronizarea cu o aplicatie software (iriver plus 3, Windows Media Player s.a.) sau prin simpla copiere ca pe un dispozitiv USB obisnuit.

Tot prin conectare USB la calculator se reincarca si bateria.

Controler-ul rotativ il face usor de manevrat si navigatia in meniu devine cum nu se poate mai usoara. Iriver X20 suporta fisiere audio, video si imagini, iar firmware-ul este upgradabil. In plus, dimensiunile de aproximativ 98.5 X 49.0 X 14.8mm, greutatea de 71g si pretul accesibil, fac din Iriver X20 o alternativa atragatoare pentru Ipod.

IriverX20.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.