Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma scuzatii,eu ma avut si eu lunii cand nam intrat si tot de aici am facut parte,da asa este cand potiii si nai marii probleme de fam sau altele da e logik ca potii intra totusii pe forum,dar cand alti au altele pe cap si intra in pikul lor numai de altel nu iti arde decat de tine si renunti si la un forum/ sau nu !

Posted

ma scuzatii,eu ma avut si eu lunii cand nam intrat si tot de aici am facut parte,da asa este cand potiii si nai marii probleme de fam sau altele da e logik ca potii intra totusii pe forum,dar cand alti au altele pe cap si intra in pikul lor numai de altel nu iti arde decat de tine si renunti si la un forum/ sau nu !

Deci....Ce sa inteleg Paul?

Posted

Pe scurt pentru cei noi veniti = si eu am avut lunii de zilee cand nam intrat pe forum / si am avut probleme de familie,sau personale si nam avut chef,timp,si aja mai depare ca sa intru / dar alte dati desi nu puteam ,tot mi am facut timp si am intrat ! adica am trecut si eu prin aceste "starii" si iy inteleg pe cei ce nu intraaa/ dar inteleg ce spuneti si voi si aveti dreptate ca un 15 minute sa intre sa salute si sa iasa are oricand ocazia dar asta numai in faptul si dorinta daca iy mai intereseaza forumul !

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Salut, incercam respectarea acestor conditii (din primul post), dupa care vei fi avansat ?

- minim 100 postari; OK

- minim 5 puncte de reputatie pozitiva; Ai doar 1.

- datoria de a crea cel putin 1 topic nou PE ZI in aria unde modereaza.

P.S: Reputatia pozitiva poate fi obtinuta ajutand utilizatorii cu probleme. Nu incerca sa fraudezi sistemul pentru ca vom sti.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

prea ocupat cu cs-ul poate

Esti cam smecher asa tu pe internet, ai?

Fata de tine, eu am fost de 3 sau 4 ori moderator aici si da, nu am reusit niciodata sa duc o treaba la capat pentru ca pur si simplu numai aveam chef atunci cand gaby avea nevoie mai mare si pentru asta imi pare rau, dar raul este facut.

• Upvote 2

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

Posted

what's that supposed to mean?

Adica i-am zis de 3 ori lui Gabi ca ma voi tine de treaba si nu m-am tinut, din pacate. In acest caz, nu mai am ce sa fac si nici nu mai are rost.

• Upvote 2

"Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein

"I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito

• 1 month later...
Posted

putere si renume? nu prea vad. tot ce am eu e vechime (1.64post/day nu e mare lucru)

anyway nuti ajuta cu nimic. suntem aici pt a oferi/primi ajutor(si a paravlagii ocazional), nu sa devenim faimosi.

daca tear ajuta cu ceva mas alatura, insa sa devin moderator doar ca sami sclipeasca numele si sa am "putere", nu multumesc.

love is a verb
Love is a doing word

• 1 month later...
Posted

dar de ce vrei moderator?

Sa se dea mare =)) asa vor toti. Inclusiv eu, dar am zis sa nu mai cer moderator pe nici un forum ca nu fac mare branza oricum.

Posted

Pai pot sa ascund (sterg partial) topicuri sau posturi dar mi oricum... traiesc si fara. Daca nu esti de acord sa ma scoata Gaby ca nu ma deranjeaza. Ambasador devi automat la peste 1000 de posturi apropo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.