Guest maryam Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 unde pot gasi un ghid de utilizare Excel? Multumiri anticipate
+Smeagoll Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Odc ...aici vei gasi sigur..poti cauta si pe google dar nu cred ca ai sa gasesti mare lucru!Incearca daca nu in manuale de clasa 10 sau a 11!!Bafta si bine ai venit pe forumul nostru!
gaby Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 am pus un tutorial destul de bun zic eu ( ai si exemple in el). da un click aici pentru a-l donwloada si spor Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lus Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Gaby,ai putea sa reactualizezi linkul? Am nevoie si nu merge .
gaby Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Gata, l-am reactualizat . Poti arunca un ochi si pe aici: http://www.scribd.com/doc/12831694/manual-microsoft-excel-complet ,insa este o carte intreaga, deci iti va lua mai mult timp sa o citesti. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now