Jump to content

Pc Se Blocheaza La Deschidere Unui Fisier Video

Recommended Posts

Posted

la deschiderea unui fisier video se albastreste ecranul cu mesaj de eroare si apoi se restarteaza. are cineva idee ce are?

am reinstalat windows a fost ok si acum la 1 1/2 luna iar...

Posted

Mesajul de eroare: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL

Configuratia:

Intel Core 2 Quad Processor Q6600

Asus EN8800GTX

Geil 2*1.024

Mainboard Asus P5KR

WDC WD5000AAKS-75TMA0

pc l-am luat in decembrie 2007. pana acum 1-1,5 luna a fost ok. atunci a facut prima data. am formatat C, pus xp curat, a fost ok pana acum 3 zile. in save mode ruleaza video. am verificat coolerele (procesor, sursa, placa video) sunt in regula. pe carcasa am alte 3

help me. thanks

Posted

DA ! Cauta alta versiune de windows si vezidaca dupa un alt timp iti va face figuri.daca lafel vezi ca vei avea probleme in cele din urma cu harddisk-ul!daca sti si alti alte rezolvari atunci sa le scrie.

Guest allasra
Posted

wmp, bsplayer, mplayerc, smplayer, vlc, powerdvd. singurul format care merge e flv.

incep sa cred ca pe undeva se killaresc intre ele driveru' video, forcewaru nvidia si ceva codecuri...in save mode le ruleaza (formatele video)

• 2 weeks later...
Guest allasra
Posted

revin cu stiri. am formatat c si am windows curat+driverele originale. momentan merge

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.