jackstyles2002 Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Help me please! Am niste fotografii de suflet si le-am protejat cu HIDE FOLDERS XP 2. Problema e ca am reinstalat windows si am uitat sa le trec pe visible. Folderul a ramas dar nu pot sa deschid nici o fotografie si nici un videoclip( facute cu un telefon nokia 6280).
gaby Posted October 3, 2008 Report Posted October 3, 2008 Ai pus din nou programul si l-ai pus pe visible ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
jackstyles2002 Posted October 14, 2008 Author Report Posted October 14, 2008 Da.Folderul a ramas dar cand vreau sa vad vreo fotografie sau vreun videoclip imi spune ca nu am acces. Pot sa fac ceva sa recuperez datele, de exemplu sa incerc cu Advanced Data Recovery sau ceva de genul asta?
gaby Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Poti incerca ! Daca nu merge, incearca sa instalezi din nou HIDE FOLDERS XP 2 si vezi daca asa vei avea acces. Mai poti incerca sa deschizi folder-ul in Safe Mode. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
aerosoul Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Incearca cu un linux ceva sa le accesezi.. si apoi copiaza-le undeva.. Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro
aerosoul Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Daca n-ai mai folosit linux, poti incerca Portable Slax, si iti trebuie un stick de macar 512.. Avantajul fata de alte distributii e ca nu tre sa intri in consola sa dai mount.. Programe si resurse gratuite pentru calculator - Computerica.ro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now