Jump to content

Filme Intregi De Pe Mgm Gratis Pe Youtube


gaby

Recommended Posts

mgm.gif

MGM va incepe in curand sa urce pe YouTube filme si emisiuni TV intregi. Desigur ca YouTube a mai incheiat astfel de contracte cu CBS si Lionsgate pentru a le difuza materialele pe site. Aceasta intelegere va fi sustinuta financiar de reclame. MGM a declarat ca le va publica incetul cu incetul.

Copresedintele Jim Packer a declarat ca casa de productie MGM va da drumul pe net lent la respectivele materiale, nu mai mult de 30-40 de filme deodata.

YouTube este detinuta in prezent de Google si a avut peste 80 milioane de vizitatori doar in Septembrie. Ea a devenit parte din cultura noastra, astfel incat orice fel de material video care a impresionat pe cineva fie prin ciudatenie , fie prin caracterul extrem de amuzant , apare aproape instant sub forma de clip pe acest site. Cu toate acestea din cauza faptului ca aici apar o gramada de materiale ce incalca legea copyright-ului , multe case de productie nu au luat in consideratie YouTube ca un mod de a-si creste profiturile.

Din aceasta cauza a YT a implementat un sistem numit VideoID ce le permite companiilor sa determine utilizarea neautorizata a materialelor protejate, caz in care ele pot fi sterse sau li se pot atasa diferite reclame.

Profitand de aceasta ocazie Hulu.com , o copropietate a NBC si Fox, a inceput sa atraga o multime de vizitatori si demonstreaza totodata ca filmele si show-rile TV pot aduce bani si dupa ce nu mai apar la tevelizor.

YT incearca sa recupereze din terenul pierdut prin incheierea contractelor cu CBS , ce posteaza episoade intregi din Star Trek, MacGyver si Beverly Hills 90210 , si cu Lionsgate. Se aude totusi ca YouTube ar negocia cu Sony si Time Warner.

"Pas cu pas," explica Bobby Tulsiani, analist in cercetare la Forrester Research," YouTube tatoneaza terenul pentru continut bazat pe lungmetraje

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.